De ce? Maturitatea e doar altă iluzie pe care o folosesc persoanele plictisitoare ca să pară mai mult decât ceea ce sunt: ființe banale.
Și pot să-mi permit să dau citatu' ăsta al lui Cobain, deși nu-mi place să folosesc citate:
„Aș prefera să fiu urât pentru ceea ce sunt decât iubit pentru ceea ce nu sunt."
Crede-ma. O fata de clasa a 8-a nu este matura. Dar daca tu asa te comporti inseamna ca asta e felul tau de a fii. Conteaza ca tu sa te simti bine in pielea ta. Cu timpul te vei maturiza fara sa iti dai seama. Ai mai multa incredere in tine. Un baiat te va place exact asa cum esti...nu trebuie sa te schimbi pentru baieti.:*
Nu e vorba de maturitate la colegele tale, ci de fite.In ziua de de azi baietii sunt atrasi de fetele cu nasul pe sus, si de cele care nu le dau atentie.Cam asta e treba cu maturitatea de care vorbesti tu. Eventual uitate la cum se comporta ele inpreajma baietilor, si incearca sa le imiti.Dar nu stiu daca asta te-ar satisface.Umbla cu capul sus, zambeste mult, si asta iti va da incredere in tine.Si gaseste-ti o cea mai buna prietena.La mine a mers.Bafta:*
Nu incerca sa devii ce vor altii sa fii...Esti ceea ce esti si ceea ce iti place. Poti sa-ti traiesti linistita viata si fara sa-ti pese de restul lumii Stiu ce spun pentru ca la toamna si eu intru in a8a. Si sincer si eu sunt confundata cu persoane mai mici de varsta(din cauza inaltimii)... pot fi imatura dar si serioasa cand vreau(ma refer la invatat). Imi fac o multime de griji pentru testele nationale pe care le voi da, nu pentru ce cred ceilalti. Si sa devii mai matura in ce sens? Sa te machiezi si sa te imbraci astfel incat sa arati ca o tipa de 17-18 ani, nu ca o pustoaica de 14? Serios? Asta vrei?
Crede-ma si eu sunt copilaros dar mam maturizat numai in 1 zi de cand mi-am gasit o prietena si eu sunt chiar copilaros sa stii