| shadow23 a întrebat:

Am un coleg care m-am atasat foarte mult de el [ nu imi place de el ], toate amintirile mele din clasa a9a sunt legate de el, iar el se va muta la alt liceu, chiar nu-mi pot imagina viata fara el. Aveti idei cum s-o conving pe mama lui sa nu-l mai mute? Fara sa fiu stresanta sau nesimtita?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Din pacate ai putine lucruri de facut. Te-ai legat mult prea mult de acel baiat desi stiai ca mai devreme sau mai tarziu viata va va desparti. Poate ca e si decizia lui de a se muta. N-ai zis de ce se muta.Are probleme la scoala?thinking

| shadow23 explică:

Poi se muta si din oras. Iar maicasa vrea sa il mute pentru a fi mai aproape de casa. El nu vrea sa se mute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se muta, nu moare... lol.

| diana_8094 a răspuns:

Nu e cazul sa disperi... intr-adevar ca odata c t obisnuiesti e greu sa pierzi p cineva. incearca sa-i explici mamei lui cat de importanta este prietenia voastra, folosind diferite argumente care iti vin tie in acel moment. Bine, daca motivul pentru care el este obligat sa s transfere la alt liceu este destul de serios, sa fi sigura ca nu o poti impiedica cu nimic pe mama... dar macar incearca! bafta!winking