Ar trebui sa ii dai un mesaj si sa ii spui ca ai aflat ca sa ai ocazia sa il mai vezi odata. Sau sa mergi sa ii faci o surpriza si cumva sa afli de la el. Este o situatie dificila si trista. In care am fost si eu dar pana la urma fetita mea a venit la mine si cu toate ca ne-a fost greu am trecut si prin bune si prin rele acum totul este cat se poate de bine ai avem si un copil. Daca ai o varsta majota ar trebui sa vorbesti cu ai tai si sa le explici situatia, sa stii ca in Germania o sa duceti o viata mai buna.Sunt scoli mai bune, joburi bine platite si multe alte beneficii. Dar totusi nu e capat de lume, daca va iubiti cu adevarat o sa se pastreze relatia, dar si la distanta este dificil si cateodata da gres, depinde de voi. O sa va puteti vedea mai des decat crezi, nu e la capatul celelalt al lumii, il poti vizita. Cel mai bine ar fi sa l mai vezi odata si sa vorbiti 2, 3 ore despre asta. Daca va pot ajuta cu ceva, contactati ma. Stiu foarte bine ce inseamna asta. Noi am stat departe in felul asta 2 ani jumate, ne-am vazut decat de 2 ori pe an. Noroc ca ai nostri au fost de acord cu relatia noastra. Si desi a mea a fugit de acasa ca sa vina la mine pana la urma s au linistit apele. Mult noroc!
croissant întreabă: