| Peter28 a întrebat:

Am un prieten cu care ma inteleg bine inca din a-VI-a si am multe in comun cu el. De cand am intrat in clasa a-VII-a, el s-a schimbat mult. Injura mai mult ca de obicei, e mai violent si rade de mine cand cad sau cand spun ceva gresit in clasa. Acuma sunt in clasa a VIII-a si astazi a fost prima zi dupa vacanta de iarna. El a petrecut Revelionul la restaurant si m-a intrebat si pe mine ce am facut iar eu i-am spus ca am stat acasa ca nu am avut bani. El a ras de mine pentru ca n-am vrut sa beau atuncea si ca nu vreau sa mergem in fiecare duminica la biliard. Eu i-am spus ca nu vreau, dar el iar a ras. Credeti ca ar trebui sa mai fiu prieten cu el? Va rog ajutati-ma! Sau macar spuneti-mi cum pot sa-l fac sa se schimbe. Dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| 00raluka00 a răspuns:

Pai ar trebui sa-i spui ca ce s-a intamplat cu el, ca tu nu l-ai stiut asa sa-i spui ca mai de mult era un tip de treaba dar acum s-a schimbat

1 răspuns:
| TrollFace1234 a răspuns:

Offffff si eu am aceeasi problema si eu sunt clasa a VIII-a si am niste dobitoci in clasa care ma enerveaza pe zi ce trece.Eu mai mult stau pe langa colegele mele cu care ma inteleg super bine.Asculta-ma singura modalitate este sa-l respingi, sa nu-l mai bagi in seama.Si discuta cu doamna/domnul diriginte! Mult norocwinking! Sper sa ti se rezolve aceasta problema! papathumbs up