| fumsipraf a întrebat:

Buna tpu.am un prieten cu care ma intelegeam super bine pana intr-o zi cand l-am pupat {nu o fost sarut} pe gura din greseala.de atunci se comporta foarte ciudat...nu mai vorbim asa mult si nici nu ma mai suna.mie imi place de el dar nu vreau sa fiu cu el. vreau sa fim ca inainte..sa ma sune sa vorbim despre orice etc.ce sa fac? merita sa vorbesc cu el? imi e foarte frica sa nu il pierd. oare l-as putea pierde? ce sa fac ca sa rezolv problema? nu stiu ce crede el..crede poate ca am facut-o intentionat, dar nu o fost asa.l-am pupat o data pe obraz si cand s-a intors pe gura din greseala fiindca ma grabeam si trebuia sa ajung acasa.

7 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Suna-l sau cauta-l si intreaba-l de ce e mai rece. Atunci poti aduce vorba de acel "sarut": Imi pare rau daca te-a suparat acel "sarut", nu a fost intentionat,eram grabita.
Nu te lasa! Incearca sa-l descosi, sa-l faci sa-ti spuna ce l-a deranjat, iar daca aduce vorba de placut, spune-i ca nu iti doresti sa fii cu el, fara jena. Fii sincera.

| KamaSutra a răspuns:

Tot ce poti sa faci este sa vorbesti cu el si sa clarificati neintelegerea happy Spune-i ca nu vrei sa iti pierzi un great friend pentru o graba

Răspuns utilizator avertizat
| Voidwithin a răspuns:

El nu te vede ca o iubita si prin gestul tau a inteles ceva gresit.
Explicai situatia.

| Georgemy2 a răspuns:

Vorbeste cu el, fa sa para ca nu s-a intamplat nimic, evita subiectul cu pupatu'

| Dragos1600 a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca a fost din greseala si ca vrei sa fie ca inainte.

| fumsipraf explică (pentru Dragos1600):

Cum sa fac asta? chiar nu vreau sa il pierd