anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un tata vitreg cu care nu ma inteleg deloc, are pretentia sa ii cer tot timpul voie cand vreau sa ies sau sa ma intalnesc cu iubitul meu (sunt de 4 ani cu iubitul meu si am 19 ani), tot timpul il deranjeaza ce fac si tot timpul ma face sa ma simt prost si nedreptatita (caci nu comentez si sunt o fire respectoasa). Dar nu mai pot sa rezist, am ajuns sa tremur de nervi si sa plang de fiecare data cand ma cert cu el.Cati ani trebuie sa am ca sa fac ce vreau? caci dupa spusele lui dupa ce ma marit pot sa fac ce vreau eu.Ma gandeam la ideea de a ma muta din casa la iubitul meu(el ii de acord) dar nu stiu cum sa procedez sau daca ii bine. Tin sa mentionez ca o parte din copilaria mea a fost nefericita din cauza acestui om si inca este... rog seriozitate...

Răspuns Câştigător
| Rikudou a răspuns:

Incearca o perioada sa faci ce spune el.Stiu ca e greu dar asta e singura solutie.Da-te frumos pe langa el caci pana la urma doar tu ai de castigat.Repeta-i ca esti majora si vorbeste mai pe ascuns cu iubitul tau. Sper ca am ajutat. Apropo daca nu-l place pe iubitul tau va trebui sa-l accepte dar trebuie sa-i arati tu ce calitati are.

1 răspuns:
| Bubuuuu a răspuns:

Daca acest om ti-a umbrit copilaria de ce sa mai stai langa el? Esti majora si ai putea sa te muti la iubitul tau, daca tatal tau vitreg te traumatizeaza. parerea mea. Bafta :*:*: