Nu o sa pot sa o uit never. ea e diferita de celelalte fete. e mult mai cu capu pe umri nu e fitoasa cum sunt celelalte etc etc. uitati varianta cu uitatul. ok? mersi mult
MuFFiN acum nu ma apuc sa ma rog de ea eu i-am zis odata dar daca ea nu ma crede pot sa stau si in cap si in ca*r si oriqm. numa ca pb e ca m-am certat rau d tot cu fostul preten si ma amenintat ca vine ca face ca drege a venit la mine si a inceput sa zica,,,, ca el nu are nici o pb cu mine si din astea. cand am intrat p mess m-a luat ca daca stiam ca vi cu gasca ta venem eu cu mascatzy si cu garda d corp cica etc etc. j un tovaras d'al meu avea pistolul la el. bine nu la scos ca nu il foloseste aiurea numa ca a aflat si acum cica ne are la mana. oriqm tata e politist ne scoate numa ca tot el incepe. prost am fost ca nu l-am incins at cand a venit. pnm sa lasam asta. NU O POT UITA intelegetima oameni buni asta e nu o pot uita. chiar nu e o solutie. mai ales ca eu is genu care pun repede la inima in cazurile astea. j au fost kzuri in care un baiat sa luat d o fosta iubita si a luat-o d par etc etc. pai baiatu respetiv a ajuns in spital a 2 zi.in fine... aaaaa mi-am mai adus aminte inca o faza. eram la antrenamente la lupte libere. am luat lotul natinoal pe locul 3 in fine. j mi-a zis cineva ca vezi ca (vlad) fostul amic baga vrajeli la pretena ta. nu i-am dat importanta. dupa 2 min primesc msg d la ea: pai sti ar fi bine sa nu mai fim impreuna pentru binele tau. atunci d nervi am spart un geam cu pumnul si 3 caramizi. mi-am rupt 2 tendoane si mi s-a crapat osul de la mana. vb aia: SUNT YO BUN DA SI NEBUN.
Poti incerca sa o convingi ca nu este asa dar ar fi greu si...nu stiu cum ai putea.eh in fine. daca nu iti iese cu convinsul mai bine uit-o e cel mai bun sfat e care ti-l pot da. unei fete nu prea poti sa ii scoti chestii din cap pe care ea este fixata.ba chiar le accentuezi... mult bafta
Lol,pai stai un pic ea are mai mare incredere in spusele unu-i asa zis prieten decat in ce zici tu? hmm ciudata relatie aveti voi
Incearca sa ii explici.tu ce parere ai...inca te mai place? este posibl sa minta ca sa te poata uita mai usor dar incearca sa o recuceresti pentru ca daca ea inca se mai gandeste la tine e foarte posibil sa se intoarca la tine. poti sa vorbesti cu ea.da-i semne ca o iubesti, sprijin-o chiar daca te ignora pentru ca ea observa. daca nu vrea atunci parerea mea este sa incerci si tu sa uiti de ea, cat despre prietenul tau, nu cred ca se poate numi "prieten" dupa cum s-a comportat.bafta multa si sper sa va iubiti in continuare