Buna eu, sunt interesata.mi-se pare foarte buna ideea ta
Trimite-mi un mesaj privat si vorbim acolo mai multe
NU vad intrebarea...
Nu stiu cata experienta ai tu la 16 ani incat sa poti da sfaturi altora.
Phsiologia impune munca multa, ani de facultate si multa, multa experinta.
Eu nu-ti spulber visul, ba
chiar iti doresc succes.
Dar daca vrei sa oferi ajutor, o poti face in cadrul intrebarilor puse pe site.
Nu-ti face griji, nu-mi poti spulbera visul atat de usor.
Nu intentionam sa pun o intrebare, cautam copii interesati de ceea ce vreau sa fac si m-am gandit ca am sa-i gasesc pe TPU, daca nu reusesc aici mai am unde sa incerc.
Intr-adevar ai dreptate, m-am grabit cand am admis ca am experienta cu psihologia, nu am. Dar sfaturi pot da, am trecut prin diferite etape si experiente mai mult sau mai putin placute anii astia si nu am ramas indiferenta. Un alt vis de nespulberat al meu este scrisul. Iar ca sa fii scriitor trebuie sa accepti si sa inveti din critici (cu ocazia asta iti multumesc pentru raspuns). Stii ce mai trebuie sa faci ca scriitor? Alexandre Dumas spunea „Eu sunt de părere că nu poţi crea personaje decât dacă ai studiat îndelung oamenii...". Iar eu studiez oamenii acum.
Daca voi scrie blog-ul acela te voi invita sa-l citesti, poate iti schimbi parerea despre mine.
Nici nu mi-am format o parere gresita, stai linistita. Poate acei adolosecenti au nevoie de si de sfatul cuiva apropiat varstei tale cum esti tu.
Dar ar trebui sa accepte si sfatul celor mai maturi cum sunt eu..Inca odata iti spun... urmaresti categoriile respective, astepti intrebarile si dai raspunsurile / sfaturile care trebuie.
Oricum postarea ta in 2-3 zile va trece pe alta pagina.
Buna ^.^
Din punctul meu de vedere, si tot odata din punctul de vedere al unui incepator in domeniul psihologiei si in a dezvoltari personalitati pot sa spun ca admir entuziasmul si motivatia pe care le ai si, sper ca pe viitor sa excelezi in profesia psihologiei.
Dar tot odata iti sugerez sa acumulezi mai multe cunostinte in domeniul psihologiei deoarece e unul destul de complex care trebuie studiat mai indeaproape, plus ca trebuie sa dobandesti calitati de care acum la varsta ta frageda e aproape imposibil sa le ai.Inca mai ai multe de invatat de la viata, atat de la viata cat si de la psihologie.
Succes cu viitoarea ta cariera de psiholog