Bună!
Recenziile respective le găseşti pe blogul lor personal (de regulă e trecut link-ul de la recenzie în descrierea clipului). De asemenea, se întâmplă să se adune mai mulţi oameni şi să creeze un site numai cu recenzii şi diverse lucruri legate de cărţi. Goodread.ro e unul dintre ele. Nu ştiu exact cum poţi ajunge să publici o recenzie pe acest site, însă poţi vorbi cu membrii site-ului. (Nu trebuie neapărat să faci şi clipuri pe YouTube ca să publici o recenzie scrisă).
Cei care scriu sau publică videouri pe YouTube cu recenzii la cărţi în mod constant pot să primească, direct de la autori, cărţi la care trebuie să le facă recenzie. Evident, nu dau niciun ban. Ideea este de a face cartea cât mai cunoscută. Cititorul se alege cu o carte gratuită, iar autorul de popularitate.
Îţi poţi face un blog doar al tău, unde să scrii despre cărţi şi fă-te observat/ă în blogosferă. Sau poţi alege calea YouTube-ului. Dacă mai ai alte nelămuriri, mă poţi întreba. Succes!
Multumesc mult! Mi-ai lamurit toate intrebarile. Singura problema ramane ca nu stiu sa creez un blog
Îţi alegi o platformă, Blogspot sau Wordpress, şi te apuci de scris. Încearcă-le pe amândouă, ca să vezi care-ţi place mai mult. La Blogspot (blogger.ro) trebuie să ai cont Gmail şi ai mai multă libertate în ceea ce priveşte design-ul - îţi poţi alege tu şablonul, fondurile, culoarea, pe când la Wordpress ai teme fixe. Doar dacă plăteşti le poţi schimba.