| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU.am vb mai demult cu o fata cam timida ea asa.in fine. i-am zis ca imi place de ea.si i-am propus o relatie.nu a acceptat.adica.cred ca nu se astepta sa-i zic asa ceva.in fine. de atunci e cam indiferenta.adica nu am mai vb is ma sters si p mess. dar obs k la scoala se cam uita dupa mine.laughing. de ex azi ne-am intalnit de vreo 3 ori. si de fiecare data se uita la mine. si la una din "intalniri"in trecere...neam uitat unul in ochii celuilalt chiar daca nu aveam intentia laughingdar nu m-am putut abtine la felul cum se uita la mine laughing. ce ziceti. sa mai incerc? dupa faza aia cand m-a respins si eu am fost mai indiferent. dar. nu stiu ce sa fac. k degeaba nu se uita. iar eu tin foarte mult la ea. pot zce k m-am indragostit de ea. voi ce ziceti? fundahappy

2 răspunsuri:
| Bubuuuu a răspuns:

Pai eu zic sa mai incerci, poate ai luat-o prin surprindere cu propunerea. Daca tii la ea, nu renuntalaughing si poate veti fi impreuna! Baftaa :*:*:

| superdorex a răspuns:

E simplu invit-o undeva nu o intreba asa de aiurea daca vrea sa aiba o relatie! Deocamdata iai o floare si zi-i daca vrea sa iasa cu tine suna altfel nu? Apoi va plimbati, vorbiti si apoi ii zici ca ai vrea sa fie prietena ta! Atunci sigur ai speriat-o! Fii un gentilman! Multa bafta!