| cosminatripleh a întrebat:

Buna TPU! Am venit din nou aici sa va dau un update la postarea anterioara pe care am pus-o.

Dupa cum stiti, eu sunt la un liceu de top pe profilul mate info intensiv engleza si nu am reusit sa ma adaptez in prima saptamana.

Ei bine, a trecut un modul si am realizat ca eu nu am niciun prieten adevarat in acea clasa: sunt mereu a doua optiune. Sunt prietena majoritatii si in acelasi timp a niciunuia. Merg singura la ore, stau singura mereu si nu suport narcisismul colegilor mei. Sunt o fire foarte sociabila si extrovertita si in conversatiile noastre am realizat ca efectiv nu ii intereseaza de tine, daca ii intrebi ce faci, ei nu te intreaba inapoi, nici nu le pasa de ceilalti, am observat asta in multi din ei. Simt ca este un colectiv toxic si am ajuns sa urasc sa merg la scoala din cauza acestora. Sunt foarte trista in fiecare zi si mereu raman pe dinafara cand vine vorba de grupuri pentru proiecte. Nu stiu daca eu sunt problema sau nu, dar nu ma pot conecta cu asa oameni rai. Va multumesc ca ati citit acest paragraf, seara frumoasa.

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

Ești clasa a 9 a? Mai dă-ți (mai dă-le și lor) o șansă până la iarnă