Buna! Ohh, draga mea, am fost si eu in aceeasi situatie, dar faza e ca nu eram bronzata, eram grasa Toti radeau de mine, ma jigneau. Dar la mine era mai grav caci nu aveam nici un prieten, toti ma abandonasera. Din cauza tipei populare din scoala care mi-a facut zile negre si fiind populara lumea o asculta... Eu zic sa faci ''caterinca'' de cei care te jignesc, sa le spui gen ''de parca mi-ar pasa parerea ta, eu ma simt bine in pielea mea''. Lumea e rea, critica fara motiv. Au ajuns sa critice si culoare pielii acum. Sunt nesimtiti... Deci cum ziceam, nu trebuie sa le dai atentie. Gandeste-te la altceva. Cand te jignesc nu stiu, pune-ti castile si da muzica la maxim si prefa-te ca nu ii auzi. Nu vreau sa ajungi in ce situatie am fost eu. Pe langa ca nu aveam prieteni, devenisem depresiva, puneam la suflet orice parere, ma taiam. Dar asta nu conteaza, doar vreau sa te ajut, sa nu ajungi in situatia mea.
O sa vezi ca la liceu totul se va schimba, poate noii tai colegi vor avea alta mentalitate...nu ar trebui sa ii lasi sa te jigneasca, daca ei vad ca tu te superi si nu reactionezi vor face si mai rau si nu se vor opri.Ar trebui sa te legi si tu de defectele lor(in sensul ca poti sa le dai si tu o replica de genul "daca as avea un nas ca al tau nu as iesi afara din casa") si sa le spui sa-si vada de viata lor pentru ca tu te simti foarte bine in pielea ta si esti norocoasa sa ai asa o piele si ca multe fete sunt invidioase pe tine...stii si tu ca lumea e proasta, asa de proasta incat nu aacepta ca suntem diferiti si ca nu putem fi toti la fel, tot ce conteaza e sa nu le dai satisfactie.
Buna
Nu mai pune totul la sufletel Trateazai cu indiferenta. Nu le mai arata latura ta sensibila, ei asta vor sa vada. Aratale ca nu iti pasa, fi indiferenta. Si se vor plictisii ironizandu-te.
Viata este prea scurta sa mai bagi si prostii in seama Fi mai increzatoare si totul va fi bine
Nu ar trebui sa iti pese de ce zic altii, esti frumoasa asa cum esti, o fata mai bronzata este de 1000 de ori mai frumoasa decat una alba ca hartia. Probabil ca cei de acolo te vor placea, nu te pripi. Si sa nu te mai gandesti niciodata la moarte oricat de greu ti-ar fi.
Daca te jignesc, evita-i pe cat posibil, nu stiu ce spun.