| AllleAlllexandra a întrebat:

Am vrut sa pun un link cu ultima intrebare ce am avut-o aici pe TPU dar nu merge linkul asa ca daca vreti sa imi dati un sfat va rog sa intrati pe profilul meu si sa intrati pe intrebarile mele si chiar pe ultima ce am pus-o in afara de asta sa apasati si sa cititi ca sa puteti intelege mai bine.Imi pare rau ca va complic dar am nevoie de niste sfaturi.

Acum problema sta in felul urmator : ieri nu mi-a dat deloc atentie si nu s-a uitat deloc la mine ( poate el s-a uitat pe ascuns si nu l-am vazut) si azi totul a fost ok..am mai vorbit cu el si am mai intrat in vorba cu el despre problemele clasei si alte lucruri..nebunul m-a facut sa ma indragostesc de el si pur si simplu nu ma mai pot concentra la nimic si la nimeni.m-a innebunit total..eu nu stiu ce simte, poate nu simte nimic.ce as putea sa fac sa scap de dragostea asta..sau cum sa imi dau seama daca si el ma place? Niste gesturi sau lucruri ce le fac baietii indragostiti..va rog niste sfaturi! Fiecare baiat isi arata sentimentele diferit dar nu stiu ce sa fac..il stiu doar de 2 saptamani jumate... vreau niste sfaturi..va rog ajutati-ma!

1 răspuns:
| anghelmariannico a răspuns:

Eu sugerez sa ii spui verde in fata ca il iubesti, asa vezi daca te place sau daca nu si poate asa si se naste un nou cuplu