Citeste cartea "Secretele Succesului" de Dale Carnegie. Te va ajuta mult. Iti da incredere ca poti si face ca totul sa para atat de simplu...
Ufff greu. Si eu sunt in grupul "vesel" si cumva o tipa care acum imi e o prietena buna chiar,usor s-a pus pe langa mine si a intrat si ea(poti incerca asta, dar nu merge mereu ca nu toate sunt asa dragute si deschise la prieteni noi). Daca cineva spune"ba care are tema la mate/romana/altceva" da tema. ) Nu te baga ca musca in lapte dintr-o data, iesi usor usor la iveala cu lucruri marunte, gen daca esti buna la invatatura crede-ma ca o sa fi apreciata mai ajuta si tu la teste mai da de mancare la fomistii din clasa )! Si SA NU CUMVA SA TE SCHIMBI DIN CINE ESTI!
Sper ca te-am ajutat, macar putin...
Daca stai intr-un oras mai mare iti poti gasi un cerc pe gustul tau. Oricum mai ai inca un an, doar vorbesti asa cu colegii si in rest te ocupi de invatat. Daca ai avea si alte lucruri de facut in timpul liber crede-ma ca nu te-ar fi preocupat si tampeniile alea cu "popularitatea", cine ce face, etc. E doar o pierdere de vreme...