| 123lalala a întrebat:

anul acesta o sa trec in clasa a 9-a si nu prea stiu ce fel de caiete ( sau alte lucruri importante de care eu sa nu stiu )trebuie sa imi cumpar.mi-ati putea zice?

3 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ia-ti caiete studencesti, sunt cele mai bune.Nimeni nu va avea nimic de comentat. Oricum, la liceu profesorii nu prea pun accent pe caiete, poti sa scrii pe ce vrei, numai sa scrii.Bine,nu te poti duce la matematica cu caiet de romana, asta se intelege de la sine.

| FaraSareDoi a răspuns:

Şi eu trec a 9-a. big grin
Ia-ţi caiete studenţeşti şi vreo câteva micuţe. Depinde şi de materii/profesori. E posibil că unii vor preda mult şi alţii...mai nimic.
Dar cele mai bune sunt cele studenţeşti. Mai mult spaţiu şi nu te chinui cu zecile de caiete mici pe care nu ai unde sa le depozitezi.
Alte lucruri importante. păi ce aveai şi în generală: pix, corector, creion, gumă, trusă geometrică(dacă e cazul.).
În rest, îţi va zice fiecare prof de ce este nevoie să mai cumperi pentru ora lui.
Succes, boboc.:*

| Ieedi a răspuns:

Fiecare profesor va avea preferintele lui. Cel mai bine este sa astepti sa vezi ce iti cer iei (de exemplu profesoara mea de biologie imi cerea caiete cu foaie velina A4). In principal, pentru materiile unde tipul caietelor este evident (romana - caiet dictando / matematica - acel caiet cu patratele) iti recomand sa iti iei in varianta A4 ca sa iti fie mai comod sa scrii si sa te organizezi. In rest, ti-am spus, asteapta sa vezi cerintele profesorilor.