| Carmenelka1290 a întrebat:

Buna TPU! Anul asta sunt boboaca la un liceu de prestigiu din orasul meu iar astazi am patit ceva traumatizant. Inainte de a incepe programul, am fost cu prietena mea la patiseria iubitului ei sa mancam o placinta cu branza si o gofra. Pe drum i-am spus prietenei mele ca ma doare burta si sa ne oprim la mall sa merg la baie, dar ea a spus ca nu (…a fost vina ei). Am fugit repede la liceu pentru ca nu mai puteam sa ma abtin. Am mers repede la baie si mi-am facut treaba… Cand am terminat au intrat doua fete in baie si au inceput sa zica "Cine e in baie ca miroase ca …" Eu m-am speriat si mi-am pus picioarele pe capac, l-am murdarit si pe acela. Si fetele vazusera pe sub usa adidasii mei la inceput, iar cand m-am urcat pe capac au inceput sa zbiere ca mai era cineva in baie si a disparut. Atunci m-am panicat si mi-am pus iar picioarele jos. Dupa aceea am plans in baie si am stat inchisa acolo pentru urmatoarele 30 min. Ce ar trebui sa fac? Cred ca mi-au recunoscut adidasii. Mi-e frica sa nu zica tuturor…

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Colege tale sunt atat de imature...de parca ele nu fac treaba mare. Nu ar trebui sa le bagi in seama. Oricum nu au nici o dovada ca erai tu acolo si ca mirosea. Serios. Sunt doar niste copile care nu au ce face si vor sa se distreze pe seama altora.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si esti primul om de pe pamant care se ca.ca? Sau unde e drama?

| sierra1 a răspuns:

"am plans in baie si am stat inchisa acolo pentru urmatoarele 30 min. Ce ar trebui sa fac?"

te speli frumos pe mânuțe, speli fața să se se vadă că te-ai smiorcăit, ieși și-ți vezi de treaba ta. Nu s-a intâmplat nimic "traumatizant"

| StoicAnalysis a răspuns:

Atata timp cat nu ai fost vazuta, nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca vrei sa fi sigura, schimba adidasii.