Buna!
Eu zic sa nu mai incerci, daca nici macar nu va salutati e greu s-o recastigi mai ales c-ati fost impreuna si a cam plecat cu o impresie proasta. Reorienteaza-ti atentia catre o alta fata si nu mai face greselile din trecut.
Cand treci pe langa ea ii zambesti, o privesti in ochi si o saluti. Daca nu iti raspunde nu prea ai sanse. Daca iti raspude, dupa 2-3 saluturi o si intrebi ce face si esti pregatit cu 2-3 subiecte de discutie cu ea. Discuti tot asa, de 2-3 ori (incearca sa discuti despre ea, afla ce ii place) dupa care incerci sa o inviti undeva (suc, film, plimbare, ce crezi ca i-ar face placere). Fa-i complimente, dar nu "esti frumoasa" ci "arati foarte bine imbracata asa" (intelegi ideea). Cand va intalniti ii oferi un trandafir rosu. Nu ii spune ca o placi decat cand simti clar ca te place si ea pe tine.
Trec prin aceeasi situatie.
Incearca sa te apropii de ea incetul cu incetul, las-o sa te cunoasca..Bine acum depinde si de personalitatea ei.
Ce zodie e? Stiu, chestia cu horoscopul nu e 100%, dar poate reusesti sa stii ce sa faci.
Eu zic ca nu merita sa te schimbi pentru ea. Dupa cum ti-am zis, las-o sa te cunoasca, deschide-te ei.