| Andrush1796 a întrebat:

apeles din nou aici pentru ca mereu m-ati ajutat! am o problema.m-am despartit de fostul meu iubit,mi-a dat papucii.a ales viata de Bucuresti decat pe mine,ma simt ranita,imi plange sufletu, poate o sa ma creada doar persoanele care au trecut prin asta! am plas.mi-a trecut, iar am plans..cum sa fac sa nu ma mai gandesc la el?! va rog, ajutati-ma, mi s-a luat sa ma inchid in mine sad

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Rezist la orice,mai putin durerea inimi, cu toate ca sunt scorpion, imi place sa rasucesc cutitul in rana, e o rana a dracu de adanca cand invart cutitul in ea, eu personal asta fac, sa ma caleschappy sa pot rezista sa invart la alti cutitul in rana, te maturizeaza mai repede si iti dai seama de anumite chestii in plus... daca esti capabila sa iti rasucesti cutitul in propria rana, vei capabila sa rasucesti la alti cutitul in rana fara sa clipestihappy

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pai daca ai plans si ti-a trecut, de ce ai inceput sa plangi iar?

| Ichnat a răspuns:

Daca te inchizi in tine nu faci nici o afacere... ce ai zice ca zilele astea sa iesi pe afara cu prietenele, sa barfiti despre baieti, beti un suc, etc. happy

Macar papucii erau de firma? big grin

| Andrush1796 explică (pentru Ichnat):

Nu erau laughing lasa, o sa trec eu peste..trebuie sad nu e nici primul, nici ultimu! big grin Multumesc frumos!

| Ichnat a răspuns (pentru Andrush1796):

Asa te vreau! :* Sa-ti treaca repede ca mai sunt baieti care le poti da tu papucii tongue... Sa le faci "Sâc Sâc"batting eyelashes

| Mihai19982013 a răspuns:

Daca vrei sa-l uiti ca iubit gandeste-te la cele mai urate clipe intre voi si asa o sa incepi sa-l urasti. Daca vrei sa il uiti de tot fa-ti un prieten nou foarte apropiat sau chiar iubit de ce nu? u sincer sa fiu nu as incerca sa-l uit. Cred ca nu a avut de ales de a plecat. Eu am avut o prietena si ales altul care acum i-a dat papucii si tot la mine s-a intors. nu mi-am facut griji ca nu se intoarce la mine. daca el nu isi gaseste pe nimeni o sa te caute.

| Andrush1796 explică (pentru Mihai19982013):

Poate ca ai dreptate.straight face oricum, m-a lasat balta...e urat, multumesc din suflet!