Parerea mea este ca nu este un blog bun,este un blog superb! Pe langa faptul ca tu "te descarci" intr-un fel scriind pe acel blog, te face sa-ti dezvolti imaginatia si bogatia cuvintelor. E chiar foarte dragut si in stilul tau.
Opinia mea este ca ar trebui sa mai pui si ceva mai haios, mai amuzant.sau ceva ce nu multi oameni stiu. Chestii despre animale, muzica etc. In rest, totul este foarte bine lucrat! Bravo
Imi pare rau sa te dezamagesc, dar e un blog bunicel... Introducerea de draguta, si titlul e misto, dar nu captezi atentia cititorului prin nimic. Adica tot scrisul e la fel. Trebuie sa adaugi niste bold sau italic, sau sa faci niste subtitluri, ca sa nu para o carte plictisitoare la prima vedere. Apoi tema este foarte comuna. Adica un jurnal pe blog este subiectul cel mai utilizat intr-o astfel de comunitate. Nu iti spun sa nu continui sa scrii, ci sa incerci sa schimbi un pic formatul textelor si sa incerci sa pui subiecte mai interesante pentru cititori. Poti sa incepi cu,, Draga jurnalule,'', sau sa pui o poza a zilei, sau un moto al zilei, sau o invatatura de retinut sau poate chiar un obiect, animal, culoare care te inspira in acea zi. In rest e destul de misto. Ca sa fac o paranteza, poti sa te uiti si pe blogul meu? E de fapt un site. Ti-l dau, si poate imi trimiti si mie niste sfaturi pe bia_artista@yahoo.com. Site-ul este: notsofamous.webs.com
croissant întreabă: