| DouaPuncteIcsulette a întrebat:

Buna TPU... Apelez la voi cu aceeasi incredere ca si de obicei. Acum o saptamana la noi, in Bailesti au fost zilele orasului (vineri, sambata si duminica ) si sambata un prieten mi-a facut cunostinta cu un baiat. Duminica, dupa ce am stat cateva ore bune la taclale amandoi, pierzand notiunea timpului, m`a intrebat daca vreau sa fiu cu el. Am acceptat cu toate ca nu dadeam mai mult de 2 zile relatiei avand in vedere faptul ca il cunoscusem de abia o zi. Insa uite ca maine facem o saptamana si de atunci ne-am vazut de 3 ori [ in 6 zile ] vorbim continuu la telefon, pe messenger (parca am fii impreuna de luni de zile ) si chiar m`am atasat de el si bninteles, si el de mine am tot vorbit am aflat ca suntem nascuti in aceeasi zii [luna, an ] la diferenta de o jumatate de ora happy. Pana acum toate bune si frumoase insa nu imi dau seama ce sa fac pentru a`i pastra interesul pentru ca, adevarul e ca este foarte frumos [nu de gelozie e vorba, mi-a spus fara macar sa-l intreb ca pentru el eu sunt o zana, ca sunt perfecta si nu si-ar dori sa schimbe nici macar un lucru ] si din aceasta cauza poate avea orice fata pentru ca toate sunt topite dupa el. Chiar si prietene de ale mele il placeau mult insa eu nu sunt genul care sa fiu nebuna dupa un baiat insa el chiar imi place. happy Simt ca e ceva intre noi. Dar, revenind la subiect nu stiu cum sa ma comport cu el si ce subiecte sa mai abordez pentru ca imi e teama de faptul ca s`ar putea plictisi sau supara din cauza faptului ca [nu vreau sa par laudaroasa ] destul de multi baieti vor sa fie cu mine pentru ca... nu stiu, motivele lor le place personalitatea stilul sau orice altceva si pentru faptul ca sunt cea mai buna eleva din scoala iar la olimpiada de limba romana [unde am ajuns sa ma calific cu mentiune la finala pe tara ] am fost declarata cea mai buna eleva a orasului. Deci as aprecia foarte mult niste sfaturi venite din inima si nu niste aiureli. Funda celui mai sincer si ma frumos raspuns si restul vot. Multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| stweety10 a răspuns:

Pai n`ai ce sa ii faci ca sa il ti langa tine. Daca te place cu adevarat va fi intotdeauna interesat de tine. Sa nu fi extrem de geloasa, sa nu tipi si sa nu te enervezi repede, sa ii arati ca iti place dar nu foarte mult sa nu-l sufoci, sa nu ii dai raspunsuri scurte cum ar fi "da", "nu", "nu stiu", ca sa mentii conversatia si restul cred ca sti tu mai bine.

1 răspuns:
| aliceioana a răspuns:

Pai, uite ce sfat îți dau eu...
intreba-l daca vreti sa va intalniti undeva sau daca vrea sa mergeti la un suc...Chiar daca asta ar trebui sa te intrebe el, fa tu primul pas in relatia voastra si arata-i ca esti o fata indrazneata, hazlie si de treaba.Mai iesiti din cand in cand afara sa va plimbati.
Daca nu mai ai ce sa ii zici sau ce sa il intrebi, lasa-l pe el sa vorbeaca. Pune-i cateva intrebari la care el sa iti rapunda, cum ar fi: Care este cartea ta preferata? cate relatii ai mai avut? cat de mult tii la mine? cat la suta ma iubeasti? orice intrebare vrei tu.
Sper ca ti-am fost de ajutoor...plz fundita big grinbig grin