Schimba-ti id-ul, sterge orice legatura pe care o ai cu ea, inclusiv poze, conturi de pe siteuri, nu mai juca jocul ala, sau daca joci fa-ti alt cont/caracter sau cum e. Nu o baga in seama, ignoro, daca o vezi pe strada treci pe langa ea ca si cum nu o cunosti, e valabil si pentru prietenii ei. si gandeste-te ca nu ai nevoie de prieteni care sa nu creada in tine.incearca sa nu mai pui la suflet asa mult, sa pari indiferenta.fa-ti alti prieteni, care nu o cunosc pe ea, si cu cei vechi, daca chiar vrei, le poti explica, daca inteleg bine, daca nu nu. Nu te mai stresa din cauza ei, daca ea nu are altceva mai bun de facut decat sa ii pese de viata ta, si de tot ce faci tu, inseamna ca e o distrusa.
Doamne ce copila proasta..cum poate sa fie asa?
Nu mai juca metin..clar ..asta e din start ..sterge tot, conversatii, poze minciunoase, comentariile pe care le lasa.dai ban sau spam..sunt atatia prieteni pe pamant ..si daca vrei pot fi si eu una dintre ele.mi-ai raspuns la o intrebare.ti-am lasat id meu printr-un mesaj..si accepta-mi cererea de prietenie pe TPU..
Pfff.Si eu joc metin de 3 ani.Dar e vina ta daca nu ii bagi bani in metin.Mie macar imi baga parintii.Dar cati ani ai tu si cati ani are ea? Si ma rog va certati de la un joc? asta e o nimica toata.eu am inceput sa stau ore intregi din cauza metinului mai bine va lasati e boala curata joaca si parintii mei ISUSE
Imi trimiti si mie id tau prin mesaj?
Ia flori_andree
patrizia696 întreabă: