| EllyElenuta a întrebat:

Buna TPU
Apelez la voi pentru ca oricui ii spun problema asta imi spune "Nu ma bag" sad
Eu am avut o "prietena", prietenia asta a tinut 6 anistraight face I-am sput toate secretele mele, de fapt ne spuneam orice ne ajutam straight face am inceput sa jucam metin. Viata ei de atunci a fost controlata de acest joc straight face peste 1 an am aflat ca a trebuit sa se mute in alt oras
Prietenia asta a continuat sa mai tina si dupa ce s.a mutat ea
Jucam metin mult. Acolo ne petreceam timpul...Nu prea ne certam. A aparut o fata, ele s-au imprietenit si lucrurile se schimbase. Prietena mea nu mai vrea sa vin prin oras pe la ea in vizita
Bun dupa o vreme ea a inceput sa ma injure si sa spuna la toti secretele mele. Bine inteles ca eu aveam prietenii comuni cu eastraight face asa ca le-a zis la toti cas "jigodie" doar pentru ca nu am vrut sa ii bag bani in metin
Eu stiu ca nu merita sa vorbesc cu ea dar acum am ramas fara prieteni. toti ma arata cu degetul pe strada pentru ca ea modifica conversatii in photoshop sau nu stiu ce facestraight face printuri dar sunt ca si cum ar fi realestraight face
m`am saturat sa ma injure toti
A dat id meu la din astia pe matrimoniale Toti imi cer sa le fac videochat straight face
Un prieten de-al ei mi-a spus ca ma va da in judecata ca sunt "javra" raised eyebrows
A intrat pe facebook la oameni din orasull meu si le-a zis cas" traseista" si sa aiba grija cu mine straight face
Ma dispera
Deci a postat si la liceul meu pe pagina "Sa nu mai vorbiti cu ea [ si ma etichetat] ca o sa va minta si o sa va tradeze"

Va rog spuneti-mi si mie ce sa fac sa scap de ea?:@ Si de toti prietenii ei care imi dau idu pe matriomoniale si pe chaturi?straight face
Daca vrea sa ma inteleaga cineva si sa mai vorbiti cu mine dati-mi un mesaj cu idul sad
Sper sa nu ma jigniti Si scuzati`ma daca am greseli gramaticale happy

Răspuns Câştigător
| AndyLavy a răspuns:

Schimba-ti id-ul, sterge orice legatura pe care o ai cu ea, inclusiv poze, conturi de pe siteuri, nu mai juca jocul ala, sau daca joci fa-ti alt cont/caracter sau cum e. Nu o baga in seama, ignoro, daca o vezi pe strada treci pe langa ea ca si cum nu o cunosti, e valabil si pentru prietenii ei. si gandeste-te ca nu ai nevoie de prieteni care sa nu creada in tine.incearca sa nu mai pui la suflet asa mult, sa pari indiferenta.fa-ti alti prieteni, care nu o cunosc pe ea, si cu cei vechi, daca chiar vrei, le poti explica, daca inteleg bine, daca nu nu. Nu te mai stresa din cauza ei, daca ea nu are altceva mai bun de facut decat sa ii pese de viata ta, si de tot ce faci tu, inseamna ca e o distrusa.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce copila proasta..cum poate sa fie asa?
Nu mai juca metin..clar ..asta e din start ..sterge tot, conversatii, poze minciunoase, comentariile pe care le lasa.dai ban sau spam..sunt atatia prieteni pe pamant ..si daca vrei pot fi si eu una dintre ele.mi-ai raspuns la o intrebare.ti-am lasat id meu printr-un mesaj..si accepta-mi cererea de prietenie pe TPU.big grin.happy

| Sadicăă a răspuns:

Pfff.Si eu joc metin de 3 ani.Dar e vina ta daca nu ii bagi bani in metin.Mie macar imi baga parintii.Dar cati ani ai tu si cati ani are ea? Si ma rog va certati de la un joc? asta e o nimica toata.eu am inceput sa stau ore intregi din cauza metinului mai bine va lasati e boala curata joaca si parintii mei ISUSE

| EllyElenuta explică (pentru Sadicăă):

Imi trimiti si mie id tau prin mesaj?

| Sadicăă a răspuns (pentru EllyElenuta):

Ia flori_andree