| QAmpethamine a întrebat:

As avea motive de ingrijorare sau suparare. Daca as vedea ca iubitul meu ia lasat fostei sale prietene like la o poza de pe fb? :-s

Sa numai zic de faptul ca ma si inselat cu ea odata, si de fiecare data cand ne-am certat la ea s-a dus... happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Likeuri se dau si din prietenie nu doar din dragoste.
Nu inteleg de ce esti suparata din moment ce i-a dat doar un like -subscriu cele spuse de tine ''fostei sale prietene like la o poza pe facebook'' happy
Cat despre partea cu iselatul nu stiu ce sa zic(nu prea ai dat detalii...) cred ca nu este vorba tot despre facebook?
Facebookul asta e o nenorocire pentru genul asta de relatii laughing
O intrebare:Cati ani ai?

7 răspunsuri:
| somebodyWHOlovesRock a răspuns:

Sincer... mă da sincer? ești penibilă happyhappyhappyhappy câți ani ai? 12 ani?rolling on the floor))) da ai motive de îngrijorare că i-a dat like, sinucide-te! logic măi ca tot la ea se duce poate că este mult mai inteligenta decât tine laughing.

| BiuL a răspuns:

Nu e mare lucru sa dai like la o poza pe facebook. Insa, cine inseala o data o va face si a doua oara happy

| ElenaSA a răspuns:

Da, fosta este acum pe post de confidenta. Poate nu ar trebui sa va mai certati; in felul asta nu s-ar mai duce la fosta. Iar facebook-ul nu este viata reala...Nu ii mai da atata atentie internetului.

| darrio2007 a răspuns:

Si de ce va certati? Ea pare sa il inteleaga mai bine decat tine.Da-i libertatea de care se vede ca are nevoie.Va pierdeti timpul de pomana impreuna.

| Iulyyca12 a răspuns:

Doamne fereste,,,, acum toti dau like la toate nu ai de ce sa iti faci probleme oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu... n-ai motive de îngrijorare. De fiecare dată când te lasă singură să-ţi usuci mucii prin ploaie, el pleacă la alta. Ce motiv de îngrijorare să fie? laughing Doamne...

| mona a răspuns:

Faptul ca te a inselat o data cu ea ar trebui sa te cam puna pe ganduri