Cred că ai procedat corect. Adică, dacă ea nu se implică în relaţia voastră de prietenie, tu de ce să te implici? Poate că ar fi bine să îi demonstrezi ei că tu poţi trăi şi fără ea.
@dianadya24 exact de asta m-am si certat cu ea. m-am saturat ca mereu sa aud scuzele ei urmate de nepasare. Ca asta doare cel mai tare de fapt. Faptul ca imi arunca un "scuze" si apoi isi gaseste altceva de facut
@SuneteDeChitara asa am sa si fac. Cu toate ca am si eu o vina in toata treaba asta, ea e la fel de vinovata ca mine. Nu pot sa fiu prietena cu umbra ei asa ca am sa o las in pace
Din cate am inteles, prietena ta nu e prea ok cu faptul ca tu esti la un liceu. Si eu as fi procedat la fel ca tine. Probabil ar trebui sa dicuti cu ea fata in fata si intreab-o daca o deranjeaza foarte tare distanta ce a aparut intre voi. Trebuie sa fiti sincere una cu alta, pentru ca altfel nu merge.
Si eu am fost de curand intr-o cearta cu prietena mea din lucruri minore. Apoi mi-a parut rau ca am facut-o sa se simta rau si eu am considerat pe o parte ca am procedat gresit ca nu mi-am tinut gura, dar pe de alta parte am considerat ca am procedat corect pentru ca ma saturasem sa aud mereu scuzele ei. La un moment dat te saturi.