| FantasticalEmotion a întrebat:

as avea nevoie de cateva sfaturi din partea voastra.
Am 14 ani, in curand fac 15 si as vrea sa fiu o persoana cat mai open-minded, vreau ca atunci cand imi dau cu parerea despre un lucru, sa fie cat mai coerent. Mi s-a spus ca nu poti fi open-minded la 14 ani pentru ca nu esti "copt" la minte. Cand o sa mi dezvolt gandirea? De fapt, ce pot face pentru a ajunge la un stadiu open minded?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Trebuie sa inveti sa respecti opinia fiecarui om, sa te obisnuiesti cu ideea ca fiecare dintre noi gandeste diferit un anumit aspect, sa nu judeci decizia altuia. Gandirea ti-o poti dezvolta citind tot felul de carti, atat romane obisnuite cat si carti de dezvoltare personala sau din diferitii domenii spre a-ti dezvolta si cultura generala.
Mult succes si o zi frumoasa!

| doreal a răspuns:

Citeste. Asta te ajuta foarte mult la exprimare si o sa para ca esti mai matur. Copt la minte esti dupa ce treci prin anumite experiente de viata, alea te fac sa realizezi ceva.

| Kenya a răspuns:

Citreste carti de dezvoltare persoanala. Ajuta enorm... Te poate ajuta sa iti dezvolti un caracter. o personalitate happy

| AnonimaB100160 a răspuns:

Clar cititul! Citesti, daca citesti ( orice ) aflii lucruri noi, iti formezi vocabular, personalitate, porti o discutie mai usor, dai exemple.