| marya a întrebat:

Buna TPU as avea nevoie de multe pareri la intrebarea pe care o pun:

O parte din vacanta o petrec la bunici pentru ca acasa ma plictisesc ingrozitor nu am cu cine sa stau(copii de varsta mea) asa ca la bunici imi petrec timpul cu buni prieteni care ne stim de cand aveam cativa anisori. Acolo este si cea mai buna prietena a mea, la care a venit verisorul ei in vacanta iar cand vine el toate fetele il adora asa ca intr-o zi vad o fata pe care nu o cunosc am fost prietenoasa pana aseara cand m-a scos din sarite cu fitele ei(isi batea joc de mine si de mai multi) si ne-am impartit in 2 tabere eu cu inca 3 copii in 1 si inca 4 in cealalta eu as vrea sa ma impac cu ceilalti copii in afara de "fata fitoasa " nu as vrea sa ma cert cu ceilalti cu care ma am bine de mult si imi sunt foarte buni prieteni

Va rog sa imi dati niste sfaturi cu care sa ma impac cu ceilalti prieteni in afara de fata fitoasa multumesc mult! eu am incercat sa vorbesc cu cei din "tabara adversa " dar luau in ras

Răspuns Câştigător
| Matzaa a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa-i accepti ca prieteni avand in vedere faptul ca sunt de partea ei. Daca sunt de partea ei sunt si ei la fel ca ea. Dar stii vorba aia. tine`ti prietenii aproape, si dusmanii si mai aproape.big grin

1 răspuns:
| byutxa a răspuns:

Nu mi se pare ca ceilaltsi iti sunt pr avand in vedere ca au ales`o pe ea.