Trebuie să gândești logic. Nu e un lucru ok să fi lesby, dacă sunteți adolescente părinții voștri ce spun? Mie una îmi este scârbă să mă gândesc că 2 fete fac dragoste, părerea mea…Prietenii ce părere o să aibă despre asta? Cum o să fiți văzute în societate? Cu siguranță nu bine… Chiar nu mai există bărbații să te atragă? Eu una te aș sfătui să încerci să îți faci un iubit și să o uiți pe ea, puteți rămâne prietene dar ceva mai mult n ar fi indicat … Când o să cunoști bărbatul potrivit o să îți dai seama de asta! Deci te sfătuiesc să ți faci un iubit, te va ajuta să uiți de ea
Iubirea dintre doua femei este la fel de valida ca cea dintre o femeie si un barbat. Si nu trebuie sa aiba aprobare in prealabil de la parinti, prieteni si societate. Lasa-le sa traiasa cum vor si sa fie fericite.
Poate este sau nu atrasa si de barbati, dar nu asta e ideea. Nu trebuie sa astepte sa gaseasca "barbatul potrivit", pentru ca din ce zice si-a dat seama ca acum a gasit femeia potrivita!
Nu cred ca este un lucru mai urat decat sa ingradesti sentimentele unui adolescent. Tineretea este a lor si au voie sa traiasca cum vor!
Eu le las,dar mai târziu nu o să fie bine pentru ele, decât cu o fată mai bine cu un bosorog, sunt încă adolescente, nu știu ce își doresc cu adevărat de la viață, dar pot încerca chestia asta, nu le opresc eu și să spună peste ceva timp cum a fost
Deci vrei sa spui ca e mai bine ca o fata minora sa fie cu un bosorog (in acest caz deci PEDOFIL si groomer), decat sa fie intr-o relatie CONSENSUALA cu cineva de varsta ei?
Haha, penibil. Nu mai da sfaturi copiilor care sa normalizeze lucruri care sunt 1. ilegale si 2. complet imorale si foarte probabil neconsensuale, si in mod sigur periculoase pentru ei
Nu însteleg ce nu ar fi ok…Eu nu sunt atrasă numai de femei, îmi plac și bărbații dar pentru prima dată am niște sentimente atât de puternice.Eu doar am vrut să știu părerea voastră în legătură cu situația dintre mine și ea nu în legătură cu relațiile dintre fete, dar mulțumesc pentru sinceritate.
Si eu am cam aceeasi problema doar ca niciodata nu am vorbit una cu cealalta despre asta. Din moment ce si ea ti-a zis ca simtea la fel, cred ca treaba e mutual in continuare. Chestia e ca daca o sa fiti intr-o relatie romantica, e posibil sa vi se strice prietenia, asa ca trebuie sa pui in balanta prietenia ei care e posibil sa te tina o viata intreaga sau o relatie cu ea care cel mai probabil nu o sa tina foarte mult din mai multe puncte de vedere cum ar fi bullyingul sau poate familiile voastre nu stiu ca nu sunteti straight si nu o sa stie cum sa reactioneze si multe altele. Adica daca chiar alegi sa mergi pana la capat cu asta gandeste-te ca vei fi privita cu alti ochi de mai multe persoane si ca, bineinteles, la inceutul relatiei, lucrurile o sa fie awkward intre tine si prietena ta. Poti sa incerci dar eu ti-as recomanda sa ramaneti doar prietene.
Chestia ca vom fi privite cu alți ochi de oameni nu ma prea interesează pentru ca nu prea stau sa le fac pe plac la alți,dar in rest faptul ca s-ar putea sa ni se strice prietenia ma face și pe mine îngrijorată, in plus, nu am putea sa fim acum împreună pentru ca are iubit si e un om foarte ok, totuși faza ca ar fi awkward la început nu cred ca ar exista între noi deoarece suntem foarte sincere una cu cealaltă și nu prea avem bariere sau momente în care să ne fie rușine una de cealaltă, dar o să încerc să împiedic sentimentele mele din a se înmulți pentru ca țin extrem e de mult la ea și nu aș vrea să ne stricăm prietenia, mulțumesc frumos!
Pai din ce a zis pare ca si ea mai are sentimente pentru tine. Invit-o la o intalnire, ia-ai flori daca vrei, arata-ti dragostea fata de ea si cel mai probabil si ea va reciproca.
Daca a zis ca si-a facut iubitul pentru ca ii aduce aminte de tine inseamna ca nu tine asa mult la el neaparat.
E o poveste frumoasa si merita traita cat sunteti tinere. Go for it!
Nu e așa de ușor precum pare?, ea doar mi-a spus ca în trecut mă plăcea și nu știu dacă încă o mai face pentru ca este și într o relație și nu vreau să mă bag deoarece nu vreau să o văd suferind iar iubitul este un om foarte cumsecade, dar mulțumesc!