| eoooo a întrebat:

Bună TPU, as avea nevoie de un sfat. Imi place de un baiat. Iar aseara am stat pe banca singuri pana la ora 3 noapte ( de fapt dimineata) ne-am sarutat, totul a fost perfect. El cand a plecat mi-a zis " sa stii ca te iubesc " apoi a plecat. Eu a trebuit sa plec de dimineata la ceilalti bunici. Iar noi nu ne mai vedem pana nu incepe scoala sad Totusi as vrea sa fim impreuna dar nu stiu cum sa procedez. Eu sunt in clasa a8 iar el a9. Eu nu prea pot iesi in oras ff mult. iar seara aproape deloc. fiindca sunt foarte ocupata cu scoala. si imi e frica, ca nu va functiona. Ma ajutati sa gasesc o solutie. cums a fac cum s aii spun sa fim impreuna. btw. el si-a schimbat numarul de telefon si eu am plect de acolo fara s ail iau deci nu prea pot vorbi cu el sad pana in toamna sad Funda + vot. la fiecare ( votul )

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pana in toamna numai e mult.sad va ocupati cu cautarea hainele ghizdanului si timpu trece si va vedeti imediat:*
sau vb cu un pr de al lui care ii stie noul numar sau asteapta sa dea el de tinehappy.

| QuizMaster a răspuns:

Spune-i direct, sigur va fi interesat.pana la toamna mai e putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta pana la toamna sa vezi ce o sa se intample.fa rost de adresa lui de mess sau daca aveti prieteni comuni incearca sa afli nr lui de telefon de la ei.se pare ca acel baiat chiar tine la tine.sa aveti o relatie frumoasa...in toamnahappy