Bună.
Tu te-ai băgat peste ei, ea are un iubit!
Îți vezi de treaba ta.
Pa, pa.
Nu e asa cum pare noi ne cunoastem de 8 ani sunem verisoare...ea e cu el de vreo 5 luni
Pai ii ceri socoteaza sau etc si daca tii la ea faci tot posibilul sa va impacati, sa fie totul ca la inceput. vorbeste cu ea, caut-o, nu fa aceeasi greseala k si ea.
dar daca intr-adevar nu-i mai pasa, las-o sa ramana cu el.
Buna,
Sincera sa fiu trec si eu in prezent printr-o chestie asemanatoare,dar la mine nu stiu sigur daca iubitul ei a schimbat-o sau singura.Dar in cazul tau, parerea mea e sa mai incerci de cateva ori sa mai vorbesti tu cu ea, iar in cazul in care te evita, las-o in pace, mai devreme sau mai tarziu o sa isi dea seama singura de greseala pe care o face si o sa vina ea la tine sa-si ceara scuze pentru ce a facut.Asta daca ti-a fost prietena cu adevarat,daca nu, nu ti-a fost prietena, stiu ca e dureros, ti-o spun din proprie experienta, dar e realitatea. Sper ca ti-am fost de ajutor
Eu cred ca trebuie sa faci tu primul pas in a vorbi din nou cu ea, pentru ca ea fiind influentata e confuza si normal ca nu stie ce sa faca asa ca incearca sa comunici tu cu ea si spune-i ca cine ii vrea binele nu face asemenea lucruri cum ar fi sa o indeparteze de cei dragi.Probabil iubitul ei o vrea numai pentru el si prefera sa o indeparteze de tine asa ca nu te lasa si arata-i ca iti pasa.
Privesti inapoi gandindute ca s-a schimbat mult....si ca n-a fost o prietena buna...ce prieten adevarat se schimba atunci cand ai un iubit/a?
silviutza_4359 întreabă: