De ce tocmai anume pe el voiai sa-l faci fericit?
Din mila?
Păi daca-i asa inseamna ca tu nu ai principii sau renunti usor la ele pentru oricine.
Caci tocmai asta te face sa ai un echilibru.
Eu cred ca nu avea atata nevoie de atentie pe cat i-ai acordat tu.
Ca sa te poti vindeca de asta trebuie sa fii hotarata sa faci ce-ti doresti tu, nu sa fii la dispozitia altora.
Si eu sunt depresiv.(ma lasi sa ma descarc?)robertstietot@gmail.com
Chiar nu cred ca sunt o persoana fara principii. Intr-adevar, e posibil sa-i fi acordat prea multa atentie, dar daca cineva ti-ar spune ca vrea sa moara ca deja s-a hotarat, nu stii cum sa reactionezi. E posibil sa exagereze cautand disperat atentie sau e posibil sa vorbeasca serios. Am preferat sa il ascult crezandu-l, ca in cazul celei de-a doua variante sa nu traiesc cu asta toata viata.
Da.
Am reactionat un pic cam dur.
Imi cer scuze pentru asta.
Imi dau seama ca l-ai iubit foarte mult si poate chiar de asta suferi.
Si inca il mai iubesti.
De asta eu nu cred ca sunt in masura sa-ti dau vreun sfat.
Nu stiu cat de mult trebuie sa te implici cand iubesti asa mult pe cineva.
Poate ca totusi trebuie sa existe o limita.
Si poate ca raspunsul la asta este:oare el te-a iubit?
Ești o persoana bună și de aceea a profitat de "sufletul" tau.dar sa nu regreți nimic! Și trebuie neapărat să îți găsești pe altcineva 'normal' cei care au gânduri de sinucidere și greutăți pe cap poți fi doar prietena și să îi ajuți să treacă mai ușor, dar o posibila relație n.o să meargă vreodată din cauza că nu vei știi de ce e in stare persoana de lângă tine sa se omoare sa te șantajeze incontinuu...
Stiu cum te simti, am trecut si eu printr-o situatie similara, si stiu cum e sa nu aiba cine sa te asculte in momentele astea, dar daca vrei sa vorbim pe Facebook, wapp sau altceva, voi incerca sa te ajut cum pot!
Mi-ar placea mult sa vorbesc cu cineva.
Pai poti sa imi trimiti Fb sau wapp-ul tau in mesaj
Nimeni nu te poatre ajuta in astfel de situatii, pentru ca oricine are parte macar odata de momente grele si cred ca trebuie sa incerci sa te relaxezi, sa.ti faci prieteni noi si sa nu te mai gandesti la acel baiat care nu merita...tu esti o fata minunata si foarte emotiva, in plus probabil ca trebuie sa mai ai macar pe cineva iar daca il\o contactezi iti garantez ca te vei simti mai bine...
Sper ca te.am ajutat!