| AnaLaCalculator a întrebat:

Buna TPU as avea o intrebare suna cam asa :

e un baiat la scoala si nu stiu daca ma place pe mine sau pe prietena mea.

Dc pe ea >--- ii vad in pauze vreo 4-5 min impreuna si mereu cand avem proiecte de facut in grupe de cele mai multe ori sunt in aceeasi grupa si cand sunt impreuna zambesc de multe ori unu la altu )

pe mine >---- vineri pentru ca era zapada dupa ore ne-am batut cu bulgari si am ramas putini : eu, preitena mea, el si inca cativa baieti ( aprox. 2) si vroia sa ma impinga in zapada dar aproape ma loase im brate si statuse vreo 5 sec asa si dupa ma impnsese si ink cv suntem la pictura amdoi si cand mi-am terminat desenu i-am cerut parerea si a zis cv gen "a pai... e mai frumoasa decat fata ta" da stiu rautacios asa e el de obicei dar parca acum mintise pentru ca zambea ciudat si ii sclipeau ochii,

da chestia cu zambitu cam e mereu la el da totusi atunci era diferit

4 răspunsuri:
| irina41099 a răspuns:

Sincer nu cred ca o place pe prietena ta nici pe tine.Stau si vorbesc intre ei nu neaparat e ceva special si eu am un coleg(baiat)care mereu ma vezi in preajma lui si nu-mi place de el iar faza cu zapada si cu desenul nu-s cine stie ce. Sper sa nu te superi asa mi s-a parut mie.

| Mihaella2000 a răspuns:

Eu una cred ca o place pe prietena ta.(fara suparare)

| iLoveLife a răspuns:

Sincer, orice baiat e complicat.hee hee. 1. Nu te certa pe el cu prietena ta. happy Dar, eu degeaba zic asta acum ptc. o sa apara gelozia intre voi 2. Oricum tu trebuie sa fii cu bagare de seama, ca prietenii is mai buni decat orice iubit.kiss. Cine stie ce e in mintea lui?! O fi vr`un fustangiu care vrea 2 fete sau si mai multe. Poate te place pe tine, poate pe prietena ta.happy Daca era un baiat curajos va zicea in fata pe care place.hee hee. Daca te refuza sau te accepta si o sa fii cu el nu stiu.happy Dar esti tanara. Sa nu te supere nimic, ca in lume sunt multi oameni rai care iti pun bete in roate.big grin Trebuie sa fii o fata cu picioarele pe pamant.kiss. Daca esti o fata de treaba, inveti bine, arati bie e.t.c o sa vezi ca o sa ai parte numai de bucurii in viata.kiss Te sfatuiesc sa lasi baiatu` in pace si sa o lasi pe ptrietena ta "sa se dea la el".hee hee Si vedem ce o iesi.happy O fata care insista prea mult nu o sa fie apreciata, deci lasa baiatu` sa respire si vedem ce`o fi.kiss te-am tzucat, by3`!

| AnaLaCalculator explică:

Eu nu-l plac straight face