Am avut si eu probleme in a 8-a..stai calm,lumea nu se termina la clasa asta,gandeste-te ca inveti pentru tine,stabileste-ti un tel si nu lua in seama lumea,ei vor comenta mereu,pana si parintii,cand deschizi caietul gandeste-te ca e o lectie usoara,fii atent in clasa si invata logic,chiar nu are de ce sa iti fie frica,mai ales daca citesti inseamna ca ai un avantaj fata de ceilalti,nu te panica, poti sa inveti, stiu ca profesorii va streseaza cu examenul si etc, trebuie sa inveti dar nu sa fii stresat din cauza asta, cand o sa treci de asta o sa vezi ce prostie ti se pare sper ca te-am ajutat
Oh si poti face exercitii mai multe, sa incerci sa lucrezi cu zgomot, intr-un loc aglomerat etc
Heii. Încearcă să nu te mai stresezi atât de tare, deși îmi imaginez că este greu. Gândește-te că nu contează ce spun părinții tăi, ba chiar ar trebui să le arăți că poți să te descurci mai bine, dar mai ales arată-ți ție că poți. Evident, acum ține și de tine, dacă vrei să ajungi undeva și crede-mă, dacă îți vei propune ceva, vei munci pentru acel lucru și vei reuși, o să fii foarte mândru de tine și de rezultatele tale. Cel mai bine ar fi să îți faci într-o agendă un program pentru învățat. Eu în a 8-a (acum sunt a 9-a) nu am vrut să fac meditații, drept pentru care mă ambiționam și îmi stabileam un anumit interval în care să învăț și în care să mă prefac că sunt la meditații și chiar a dat roade. Ca să fii mai relaxat, încearcă să înveți cu muzică pe fundal, dar nu orice muzică, caută pe youtube: melodii pentru învățat și dă sonorul încet, astfel încât să se audă pe fundal muzica. Sper că te-am ajutat. Multă baftă!