Buna! In primul rand, eu as spune sa insisti sa discuti cu el, trebuie sa comunicati si sa va impacati. Stiu cum e sa ai un prieten cu un orgoliu..naa...stii tu dar spun sa faci tu primul pas. Pana la urma, cel mai destept cedeaza
(Acum fie vorba intre noi, sper sa nu te superi, chiar nu esti geloasa si nu il placi putin? )
P.S. Scuze pentru ultima parte, nu ma puteam abtine
Baftaa multa :*
Nu stiu ce sa zic, sincer m-as duce sa vorbesc cu el.dar o prietena de amea spune sa il astept pe el sa vin, sa nu ma duc eu...
Geloasa pe cine? pe prietena lui? sincer,, nu cred ca sunt... Na, baiatu' este destul de dragut... ce sa zic.
Pai daca astepti pana sa vina el, poate nu o sa mai vina. Eu zic sa fii tu cea tare si sa te duci la el!
P.S. Stiam euuu ca iti place macar putin de el
Asta e. daca nu o sa mai vina, nu o sa mai vina si gata... Nu se intampla nimic daca nu mai vb cu el, acum sincer.
Hm...cine stie... Dar in orice caz, lui ci siguranta ii place de mine.dar totusi, ma prefac ca ploua.
Pai sunteti prieteni, pana la urma o sa stati ca fraierii fara sa vorbiti?
( fara sup. )
Pai da, cred ca suntem.|: cred. ma, sincer nu stiu. dar fi atenta unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, era certat cu una dintre cele mai bune prietene ale mele. si acum de fapt azi, s-au impacat. cine stie. poate o sa ne impacam si noi nu?
Dar ma rog, timpul le rezolva pe toate
P.S.=> Nu'ti face griji, nu ma supar.
Diorrus întreabă: