| Smile25 a întrebat:

Buna TPU.As avea si eu nevoie de cateva sfaturi din partea voastara.Asadar:Cum sa sa recuceresc un baiat? A fost sa fie un inceput de relatie dar nu a fost sa fie(eu am fost cea care am dat peste el si i-am zis ca il plac pe mess). Acum insa nu am mai vorbim de 3 luni (nu mai vorbim nici pe mess dar nici cand ne intalnim.amandoi privind in alta parte)Oare crede ca nu il mai plac? Ce sa fac pentru ca am inceput sa tin la el ff mult si parca locuieste in mintea mea gandul meu fiind numai la el si noapte si zi.Acum de cand am luat vacanta nu prea mai intra pe mess. Ce as putea face. Oare sa astept pana la ziua lui (luna viitoare)si sa il sun atunci.Sa il sun de ziua lui? Ar fi ok sa il mai sun si sa ii spun lma daca nu am mai vb de atata timp si atunci cand ne intalneam nici nu ne salutam? Oare sa las totul asa si sa dau uitarii. Dar e prea greu, nu pot sa il scot din gandurile mele. Voi ce ma sfatuiti? Ms :* o seara cat mai buna

3 răspunsuri:
| Bianca_3626 a răspuns:

Buna elena.Comunica cu el.Pentru orice exista un inceput de aceeate sfatuiesc sa il saluti tu prima. El poate crede ca tu nu mai vrei sa vb cu el.Viata e scurta, si de aceea cateodata noi trebuie sa facem primii pasi.Suna-l de ziua lui, asa ii vei dovedii ca iti pasa de el.Ca vrei sa te impaci cu el.Imprietenitzi-va si apoi iti garantez ca el va avea curajul necesar sa-ti propuna o noua relatie.Nu trebuie sa-l uiti ci doar sa astepti.
Succes si ai incredere in tine.

| madalicious a răspuns:

Eu zic sa il suni, cine stie, poate mai tarziu veti fi din nou prieteni, asta in cazul in care nu are alta iubita!

| sallysirop a răspuns:

Pai... ai putea sa il suni, nimeni nu te opreste sa faci un gest dragut. Si atunci cand il vezi ai putea sa ii spui tu buna sau ceva nu sa te prefaci ca nu exista. oricum, exista posibilitatea ca pe el sa nu-l mai intereseze sentimentele tale, atat timp cat nu te baga in seama. ma rog parerea mea e sa nu incerci sa-l recuceresti daca stai putin sa te gandesti tot tu ai facut si data tecuta primul pas si cu ce folos? pentru ca nu ati avut o relatie din cate ai spus tu. Oricum pana la urma tu stii ce e cel mai bine de facut. iti trebuie doar timp sa iti dai seama de asta. :] Mult succes!