Si ce? Trebuie sa-i bagi in seama? Gaseste-ti un grup in care sa te simti bine. Ai nevoie de razbunare? Da de ce ma rog sa te cobori la mintea ei? ) Daca-i fraiera si nu are ce face numa sa-si bata joc de altii care sunt mai noi ( boboci ) atunci trebuie sa-ti fie mila de ea. Chiar tu ai zis ca-i cu*va. Parerea mea este ca are o viata trista si de jale. Oricum, am si eu de-a face cu vaci de astea, care se plictisesc de viata. Scuza-mi limbajul, dar asta e :" Raspunde-i inapoi. Si in legatura cu baietii, spune-le ca e o tara libera Ai voie sa-ti alegi si singur orientarea sexuala ( desi am priceput ca nu esti asa, de fapt ). Daca striga dupa tine, iseamna ca se simt Succes cu situatia asta )
Sincer asa a patit un amic de al meu si el s-a dus la tipa respectiva si i-a zisragutza vezi ca esti vazuta curva? Hai du-te de unde ai venit si nu mai zii de mine ca sunt gay ca si tu esti lezbi! Si de atunci aia cand trece pe langa el pleaca capu!
Presupun ca e doar asa gluma, n-ai de ca sa ii iei in seama, si tipa a inceput sa spuna ca esti gay doar pentru ca e cur*a?! sigur n-ai zis si tu ceva despre ea?! gandeste-te bine!
Si eu imi fac colegu' de banca gay, insa radem cu totii, rade si el si e doar in clasa, pe hol sau daca e cineva important nu fac asa ceva! insa am inceput sa-l fac gay deoarece si el comenta chestii despre mine.
Nu te stresa, stiu ca-i naspa sa strige lumea dupa tine asa, stiind ca n-ai nicio legatura...da' nu le fa pe plac. Insa nici nu-i poti lasa sa strige tot timpu' dupa tine asa..ai vorbit cu diriginte/diriginta?! adica sa te faca lumea gay nu-i chiar asa.
Daca lumea doar glumeste e o chestie dar daca e serioasa situatia... vorbeste cu cine trebuie si rezolv-o!
P.S: Fa-ti o prietena!
Buna, asta nu e o problema, potisa nu ii bagi in seama, sa-i ignori, dupa un timp o sa aiba un alt subiect nou de discutat sau poti sa le dovedesti ca nu esti, fa-ti o iubita!