| Catheryne a întrebat:

As avea si eu o intrebare: am 1.74m si 61 de kg. Cum vi se pare greutatea mea, adica am o structura mai osoasa si mai dezvoltata fata de varsta de 16 ani ai mei, dar totusi as dori sa aud si alte pareri. A silueta clepsidra dar as mai vrea totusi sa mai dau jos doar din coapse si din solduri deoarece am talia ft subtire. Daca stiti vreo metoda va rog sa mi-o comunicati si mie. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Loyd06 a răspuns:

Draga mea, in primul rand te bucuri de silueta cea mai dorita de multe femei din lumea asta. Este silueta perfecta.
In al 2-lea rand, avand in vedere ca esti clepsidra, nu este absolut nicio problema daca esti mai bine facuta. Dar avand in vedere ca ai doar 16 ani... Ar trebui sa faci aerobic. Si daca nu-ti permiti, poti dai click aici http://www.youtube.com/watch?v=HSu1Wo6Emvg crede-ma sunt foarte eficiente.

3 răspunsuri:
| FeelingFine a răspuns:

Si eu am 16ani.In viziunea mea arati perfect happyNu ma prea pricep la siluete, insa cel mai folositor este sa contactezi un medic happy

| Gabica a răspuns:

Mie mi se pare ca ai o greutate normala, dar daca totusi vrei sa slabesti cauta pe youtube filmulete cu exercitii pentru coaps si solduri.

| DomnisoaraLove a răspuns:

Buna TPU! si eu sunt plinuta am 12 ani si am 44kg. cum slabesc. tentatiile sunt foarte mari nu le prea pot rezista.nu radetzi please dau fundita kiss