Deja simt miros de retard cand vad ca va spuneti "te iubesc" dupa 2 saptamani. Probabil ca a inceput idioatenia asta din primele zile.
Buna Flori! Intrebarea ta este daca se comporta normal prietenul tauin punctul lui de vedere se comporta normal dar din punctul tau de vedere acest lucru nu este normal.Parerea mea este ca trebuie sa stati de vorba mai intai si sa ajungeti sa va cunoasteti mai bine altfel relatia o sa se "consume" repede.
Nu este genul de baiat care sa se grabeasca, evident ca trebuie sa ne cunoastem mai bine, doar ca nu stiu daca este normal la doar 2 saptamani de relatie atunci cand ma ia in brate si ma saruta sa ma atinga pe fund, e si putin timid depinde si de situatie, tinem mult unul la celalalt si ne potrivim, ne vor mai toti impreuna si e genul de baiat care nu asculta ce zice lumea, ci doar persoana de langa el, multumesc frumos de raspuns, speram sa aflu mai multe in legatura cu ce am zis, amandoi am trecut prin multe in trecut, si eu m-am ales cu niste traume la o fosta relatie, e langa mine ma sprijina ma ajuta dar am temerile mele sa nu imi faca si el rau..desi el zice ca nu.el ca si mine vrea o relatie serioasa de lunga durata...
Si pe gat ii place sa ma sarute... l-am intrebat de ce ma tot saruta si mi-a zis doar pentru ca ii place in special cand il sarut si eu.
misauratcuviata întreabă: