Buna. Cateodata, lucrurile marunte au efecte de lunga durata. Unele cuvinte sau gesturi pot impresiona o fata. Ea poate decide foarte repede daca anumiti baieti sunt buni ca parteneri, dupa gesturile lor si atentia pe care i-o acorda.Trebuie sa tii cont de cateva lucruri care, la o prima privire, ar putea sa para neinsemnate. Nu este nimic complicat sau care sa necesite mult timp.In primul rand, trebuie sa o privesti in ochi. Nu este indicat sa te holbezi doar la anumite parti ale corpului ei, desi acest lucru o poate flata. Trebuie sa acorzi mare importanta felului in care te aranjezi. Unele fete prefera baietii care miros frumos si acorda atentie propriului aspect fizic. Fetelor le plac gesturile de curtoazie si cele care le fac sa se simta unice. O poti ajuta cu haina sau ii poti deschide usa la intrarea intr-un magazin. Pentru a o impresiona si mai tare, socializeaza cu prietenii ei. Ele evalueaza potentialul unui barbat si dupa felul in care el se incadreaza in cercul lor de prieteni si socializeaza cu acestia,, tin cont si de parerea celorlalti despre barbatii din viata lor. Pentru a impresiona o fata, trebuie sa ii acorzi multa atentie. Asadar, chiar daca iti suna telefonul, nu raspunde. Este unul dintre cei mai importanti pasi in cucerirea unei fete. Cand te intalnesti cu ea, fa in asa fel incat sa il pui pe silentios sau sa il inchizi si ea sa observe ceea ce ai facut. sper ca te-am ajutat. funda? happy
Pai incearca sa te faci remarcat printre prietenii ai fie prin mai multa agilitate fie printr-o stare de spirit mai calma(depinde daca esti genul).Mai aud unele faze de genul:"razi la glumele ei"..Mdaa desi nu prea mi se pare eficient, totusi incearca.De exemplu pe mine "m-a cucerit" un tip doar prin simplul fapt ca ma privvea non-stop in timpul orelor.Iar cand ma uitam la el zambea ori imi scotea limba(a simpatie desigur).In pauze daca mergeam la tabla venea si l, mai facea de serviciu in locul meu uneori!
Folosindu-te de istetime si bun simt ii poti intra in gratii oricarei fete.Te asigur! Tine minte asta si fa ce te taie capul sice te indruma inima.
MULTA BAFTAA!
Pai,in primul rand,fetelor nu le place sa fie luate direct [stiu asta pentru ca sunt fata si mi s-a intamplat], le place sa stea in preajma baietilor amuzanti,care le fac mereu sa rada,cicalitori [ nu exagerat] si cu care au subiecte in comun. Incerca sa prinzi curaj sa ii vorbesti, sa afli ce ii place, cum isi petrece timpul etc. Doar nu exagera! Faptul ca, spui tu, esti stilat, este un atuu, pentru ca fetelor le plac tipii stilati carora le place de imaginea lor! Sper ca ti-am fost de folos . O zi buna iti doresc si mult succes!:*