| Oran2000 a întrebat:

As avea si eu o problema cu profu' de religie, deci m-i se intampla foarte des sa imi zica ca nu sunt sanatos la cap, de exemplu in ora domnu' ne dicta ceva si mie nu imi mai mergea pixul si am inceput sa il desfac ca sa ii suflu pe teava ( asa fac in general si isi revine) si apoi domnu' imi zice "Orane nu esti sanatos la cap ma?"( ma cheama Oran deoarece mama e romanca si tatal meu este turc...) Si alt exemplu: eram in pauza si un coleg de al meu se tavalea pe jos(nu stiu ce facea colegul meu... cred ca se ascundea) si eu nu l-am vazut si m-am impiedicat de el si era sa cad. Apoi eu ii spun colegului meu "Ridicate ma de pe jos!" La care profu' de religie intra la noi in clasa in acest timp si imi zice din nou " Orane tu nu esti sanatos la cap ma?" Deci ce credeti este vina mea sau are el ceva cu mine? O fi deoarece sunt jumatate turc? Si daca are ceva cu mine. ce ar trebui sa fac? P. S: Va rog frumos nu m-a luat in seama de rau doar din cauza faptului ca sunt pe jumatate turc, sa stiti ca ceea ce vedeti in serialele turcesti de pe Kanal D sau de pe Acasa TV nu seamana deloc cu ceea ce este in turcia, deci vreau sa zic ca acolo oamenii sunt pasnici si foarte buni la inima! Deci va rog fara raspunsuri cu cuprins obscen la adresa mea va rog!

Răspuns Câştigător
| Trolli a răspuns:

Spune-i de la obraz sa nu te mai jigneasca. Nu este normal ca un profesor, mai ales de religie, sa-ti vorbeasca asa. Din cate stiu eu, religia nu este obligatorie. Nu sunt sigura. In locul tau m-as retrage de la ora lui.

3 răspunsuri:
| Emazio a răspuns:

S-ar putea de asta,ca sin istorie a fost un razboi intre musulmani si crestini si ca Romania era vasala turciei si trci sunt musulmani si cred ca de asta, cum ar fi si tu sunt turc pe o parte, si nu fac religia crestina merg la musulmaniwinking

| Oran2000 explică:

Pai emazio, eu nu ma trag la musulmani, eu sunt crestin in momentul de fata

| Kadoom a răspuns:

Mo**i lui de prof, ma duceam peste el in casa. Acuma serios, nu cred ca are nimic cu tine si totusi daca crezi ca are, fi mai activ la ora lui