Solutia este sa mai astepti sa mai cresti. Deja se vad rezultatele, in notele mici pe care le iei, pentru ca esti distrasa de iubitul ăsta al tau. Iubiti se gasesc peste tot, la orice varstă.
Ca noi cand vorbim stam si peste 4 ore. ca am stat pe apel o noapte întreaga, ce aveți voi de spus, nu se poate rezolva într-un timp mai rezonabil, de exemplu, o oră?
Să explici tot la părinți.
Salve!
Nu mi se pare în regulă ca în clasa a 6-a să ai iubit, mai ales că e online. Mai pe la liceu, mai prin clasa a 8-a cel mai devreme e timpul, nu în clasa a 6-a. În plus, știi ceva despre iubitul ăsta al tău, dacă vorbești doar online cu el? L-ai văzut vreodată față în față? De unde știi că nu are 40 de ani și încearcă să te agațe, să te aibă pe viitor ca amantă pe la 60 de ani? Eu zic să nici nu mai vorbești cu el. Chiar și dacă e de vârsta ta, tot nu am încredere în prieteniile astea făcute online. Trebuie să te întâlnești față în față cu persoana ca să zici că e iubitul tău. Trebuie să știi cum reacționează în anumite situații. Să-i cunoști părinții. Pe mesaje totul se întâmplă foarte acoperit, îți poți lua multe fețe prin mesaje. De asta, prefer să vorbesc cu oamenii față în față. Acum, revenind la problema ta, cea cu timer-ul pe telefon. Eu zic că poți să te limitezi un pic la atâta vorbit. Să-ți zic eu ceva: dacă înveți bine din nou, părinții o să creadă că scăderea asta a notelor e datorată altui motiv și o să-ți scoată singuri timer-ul. Și dacă îl dezinstalezi, riști să-ți confiște definitiv telefonul. Și ca să nu-ți mai umble prin telefon, pune-ți parolă. De la setări>securitate>tip blocare ecran>parolă sau ce vrei tu. Succes!
Sper că te-am ajutat!
Buna! Imi pun parola dar nu am cum fiindca ei îmi spun sa nu ma feresc de ei si pana la urma sunt obligata sa le dau telefonul :/ dupa fac urat. Iar în legatura cu baiatul asta am vorbit ore întregi cu el si pe face time si pe apel deci îl cunosc plus ca am vorbit cu mama lui si cu fratele lui îl cunosc destul de bine.
Salut iti recomand sa iti omori parintii
Si pentru numele lui dumnezeu arata-i pruna aia de evreu!