Astea nu se pot numi neaparat trucuri. O poti uita, incercand sa cunosti alte persoane, sau poti incerca sa iti ocupi timpul cu tot felul de activitati, cum ar fi iesitul cu amicii`. Sau cum ziceam, fa cunostinta cu alte fete, iesiti, etc. Si cred ca asa poti uita de ea. Si nu te mai gandi la ea pentru ca poti ingreuna situatia. Totul trece de la sine. Sper ca te-am ajutat, oarecum. Bafta! :*
Indiferent cat timp va trece nu o vei putea uita complet ea va ramane mereu in sufletul tau si chiar daca acum suferi in timp iti vei aminti cu bucurie de momentele frumoase petrecute impreuna.nu e dragoste daca nu suferi
Eu cred ca persoanele pe care le-am iubit cu adevarat (asta depinde si de varsta) nu le putem uita niciodata. Perioada care va urma dupa despartire de "depresie" o putem evita un anumit timp dar fii singur ca se va intoarce atata timp cat rana este deschisa.Incearca sa socializezi si sa te inconjori cu persoane care tin la tine sa iti faci suferinta mai usoara, si cu timpul fii sigura ca "rana" se va vindeca! Dar pana atunci. Te inteleg!
Katakimiku întreabă: