• Fiecare moment e un nou inceput, viata merge inainte, indiferent de ce-ai facut!
Fiecare zi e speciala. Oricum e plin de atractii. Iar daca nu vii tu, nu-i nimic! Vin altii.
->Lumea e o scenă. Viaţa e un act. Ai venit. Ai văzut. Ai plecat!
Ea nu e o papusica. S-o manevrezi cum vrei.Vezi ca fata asta mica.Are în cap o mie de idei
Fiţe la maxim şi impresii până la refuz. E chiar asa cum zic... Şti bine că nu mă ascund! Panaramelee care vorbesc aiurea se duc la Fundd`
Vezi tu, momentan nu am chef sa privesc in jur! pentru ca te vad pe tine si imi vine sa injur!
Nu lasa nimic sa te doboare, gandeste-te ca totul e doar o simpla incercare, e greu, o simti pe pielea ta. dar... poate in acest moment e mult mai bine asa!
E domnişoara care în fiecare seară. Se gândeşte la el`!; x. Ştie ce vrea Şi ce vrea obţine`. Nu cere niciodată`. Că nu`i prea stă în fire`!
Am corpul de felina Privire si pielee fina ochii de vipera veninoasa caracter de bruneta norocoasa
Ai` avut`o De Mult! Acuum` n`o mai Ai. Ai` Incercat s`O Inlocuiesti` N`ai Putut Pentru` C`o IubeStiiii`!
*You know you’ve got the greatest friends when the only time they make you cry is when you’re laughing too hard.
Impartim aceleasi ganduri, dar nu si aceleasi vise
• Cand ma privesti, ce regreti mai mult? Sansele pe care le-ai avut sau lucrurile pe Care le-ai pierduttt`?
refă-te că eşti trist şi bucură-te de viaţă!
Pune STOP cand te streseaza Expica'i ca exagereaza Nu intelege? abereaza? Spune`i PA si se calmeaza
Desi traim in alb negru, Nu ne impiedica nimeni sa visam in culori
Inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta, si am scris cu degetul DISPARI din viata mea!
Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate
Ştii;>.; x Dorinţele sunt pe gratis... >;] Eu Nu!; x
Traiesc din fantezi...Visez la nebunii... E o poveste pe care o stii.
• I could allways see the love inside your eyes!
• Poarta`te frumos cu ea. E prea mica si nu stie ce vrea. Spune`i `Da` cand ea spune `Nu`. Cand zambeste Zambeste`i si tu. Cand greseste nu o certa pentru ca`i mica si nu stie ce vreaaa. •
: • Asta sunt si n`ai ce face, alta mami numai faceee •
•!`Invidia`ta Ma face superi0ara` exPresiiLe mele te d0b0ara`. Barfele tale ma Lasa rece` La pr0stie NIMENI nu te intrece`! •
Spargem geamuri Rupem dinti, Si le spunem la parinti Ca am fost copii cuminti
Inchide ochii si`ti poti imagina k lumea e a ta:X Si`n plus poti sa sari Sus sus sus!
Poartaa tocuri inalte siiii are parul` lasat pe spate` [] este delicaca, rujata si` atent parfumata` [] tandra si fina extrem de felina []
E greu cand iti repeti in gand 'Capu sus trebuie sa zambesti' Si subconstientul te indeamna 'Cand plangi sa nu te mai opresti:X'
E atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata.
Funda pls?
A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
2.Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca s-a intamplat!
3. Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
4.Grea e viata unui peste Cand traieste pe uscat, Dar mai grea a unei fete Cand iubeste un baiat!
5. E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
6.Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
7.Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…
8. Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…
9. Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mi-e dor de tine!
10. Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita…
11. Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna "te iubesc!", iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea…
12.As vrea sa colorez padurea,
Sa pot s-o fac in mii de feluri,
Sa pot sa intseleg iubirea,
Ce se coboara dinspre ceruri!
13. Cel mai trist lucru in viata e sa-l vezi pe cel pe care-l iubesti iubind pe altcineva…
14.Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!? "
15.Acum tot ce a fost intre noi pare demult… incerc sa-mi amintesc dar nu pot …tu probabil m-ai uitat, in timp ce eu traiesc doar pentru tine…
16.Regret ca esti departe / si nu te pot vedea / dar te am mereu aproape / in inimiora mea…
17.Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine.
18. A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna.
19.Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi...
20.Deseori zambetul celui care sufera e mai trist si dureros decat lacrimile celor ce plang
funda?
GirlsLove întreabă:
Eliza_4560 întreabă: