anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori niste descrieri frumoase pentru fete si baieti, cat mai frumoase ( ochii, parul, pielea). Doresc sa scriu o carte si doresc descrieri frumoase personajelor. DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| SimoNARaluCA a răspuns:

Depinde de ce consideri tu frumos si de cum ai vrea sa arate personajele tale. Adica poate eu vreau ceva de genul: Suvite rebele din parul ei alb ca zapada i se odihneau pe nas si obraji, ascunzandu-i putin din paloarea bolnavicioasa a pielii. Ochii negri, afundati in orbite i se invarteau, scrutand imprejurimile in cautarea...De fapt, nimeni nu stia in cautarea a ce.Parea pierduta, ne-la locul ei, speriata.Corpul mic si subtire i se balanganea in fata si in spate, ca un balansoar.Scancetul care ii scapa din cand in cand printre buzele pictate cu ruj negru aducea cu un scartait.Scartaitul acelui balansoar vechi si ruginit.Scartaitul sufletului ei vechi si ruginit...Atat de plin cu amintiri si totusi atat de gol de sentimente. (doar un exemplu, nici macar nu stiu de unde a venit chestia asta, incep sa ma inspaimant laughing) ) Daca mi-ai da cateva "semnalmente" ale personajelor pe care vrei sa le creezi, poate as putea sa te ajut.

2 răspunsuri:
| GabrielStan a răspuns:

Hei. Inventeaza tu imagineaza-tiwinking daca vrei sa ai o carte a ta sa fie o imaginatie a ta. incearca tu sa descoperi ceva frumos happy

| BrokenArrow a răspuns:

Vrei să scrii o carte, dar să se ocupe altcineva de descriere? Păi și munca ta unde mai e?