Ești timidă, şi îți este rușine să-l întrebi direct, nu-i așa?
De obicei băieții fac primul pas, dar acest lucru nu ar trebui să te descurajeze.
E vacanță, nu ai cum să dai de el. Cel mai simplu este să-i laşi un mesaj pe facebook. Sau să vorbești cu el pe messenger.
Dacă vorbești cu el la telefon, la 90% șanse să te bâlbâi.
Îi spui simplu, pentru ca el să înțeleagă "Hei, știu că e ciudat, dar ai vrea să ieși cu mine la o întâlnire?"
E un pas greu.
Chiar şi pentru mine e greu să fac asta.
Succes!
Daca te place iti va fi mai usor pentru ca, cred ca va accepta din prima. Suna-l si spune-i "buna, vrei sa iesim mai incolo la un suc?" Dar mai bine asteapta sa te invite el.
*-*
Normal ar fi sa te invite el...Intai afla daca simte si el ceva pentru tine si daca te place te va invita el
Hey,respecta-te! daca vrei ca si el sa faca acelasi lucru. Nu-l invita tu, oarecum vei parea disperata sau risti ca el sa nu-ti accepte invitatia. Sfatul meu este sa-i dai semne ca il placi, sa te plangi la el ca te-ai plictisit si ai face ceva, dar nu ai cu cine, chestii banale incat sa-l faci pe el sa te invite in oras. Succes!
Spune-i in fata ca iti place de el si ca vrei sa il mai cunosti la un ceai...
Ar fi normal ca el sa te intrebe daca iesi cu el, esti sigura ca vrei sa-l intrebi tu? Nu e rau ca esti timida, in zilele astea fetele au cam luat-o 'pe aratura' din acest punct de vedere! Succes!
Ai 2 variante simple.
1 il suni si il ei cu salut ca mai faci... ma intrebam daca nu vrei sa esim si ii zici cind si unde si cu ce ocazie (asta daca esti mai rusinoasa si nu poti sa ii vorbesti asa bine fata in fata)
2. Aceasi cesti dar sa fiti fata in fata si conteaza mult sa nu fi panicata tot lasa unpic de panica ca o sa ii placa dar nu prea multa ca lasa inpresia ca esti disperata
lololololol întreabă:
misauratcuviata întreabă: