Sunt scorpion Daca te priveste intens e evident ca te place si asteapta un pas de la tine. In cazul in care nu il faci prea curand e posibil sa il faca ea, sau sa sa renunte daca nu ii arati prea mare interes. Dar scorpionii nu renunta prea usor. Incearca sa o abordezi cumva. Nu toti scorpionii sunt la fel, mie imi place sa fiu foarte directa.
Iti multumesc sincer pentru raspuns.Am sperat la un unul ca acesta!))Nu stiu daca pot sa-i spun abordare dar eu cand am abservat ca e posibil sa o interesez i-am trimis o cerere de prietenie pe Facebook pe care din pacate mi-a refuzat-o.Din nou nu stiu ce sa cred..., Pe profilul ei apare ca ar fi intro relatie.Nu stiu daca am gresit sau nu cu facebook-ul si de ce ma"tortureaza" dar nu o mai pot uita si de altfel nici nu vreau pentru ca nimic nu mai are sens pentru mine in afara de ea.Mai am vreo sansa?
Daca e intr-o relatie, nu e prea bine, se joaca. Cu siguranta nu ii e bine in relatia in care e si ii place sa se mai joace. Cel mai bine e sa discuti fata in fata cu ea, nu pe fb.
Multumesc pentru raspuns.Cu alte cuvinte am dat de naiba!
Pur si simplu sa o intreb de ce ma priveste asa?
Poti sa faci si asta. Ce ai de pierdut?
anonim_4396 întreabă:
smile20000 întreabă:
Her010 întreabă: