| Yourfavgirl a întrebat:

as dori sa fug de acasa, mentionez ca am 18 ani impliniti! Nu mai suport situatia din familie,innebunesc,tata e problema,am luat bataie de-alungul anilor si am luat si azi, zilele trecute au fost doar injurii si răsteli asupra mea, cel mai rau e ca ii tine si mama garda si zicee de tata ca e always right, mai ales ca de cateva ori am scos-o din pumnii lui.Mentionez ca nici nu stiu ca ce m-as putea angaja,desi loc unde sa stau as avea,nu mai suport. Am incercat sa vorbesc calm cu ai mei de situatia asta si m-au injurat de m-au gasit dracii si am mers in camera mea plangand,cand le-am zis ca agresiunea e in codul penal,la fel,m-au batut,as vrea sa fug,dar sa prind momentul oportun, dar mi-e si teama de reactia lor dupa ce vor gasi doar biletul pe masa, desi mi-au zis ca o data iesit pe poarta, nu mai am ce cauta.Sunt disperat TPU, nu stiu ce sa fac.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa pleci si te descurci singur. Prima oara te asiguri ca ai un servici inainte sa o tai din casa

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai ti-ai raspuns la intrebare, prima data da bacul, ia-l si apoi esti liber.
Dupa poti sa te angajezi undeva, poti sa platesti o chirie si aia este. Dar trebuie sa analizezi bine problema. Tu doar rezista, stiu cum este sa ai astfel de situatii acasa si nu este deloc placut, este chiar ingrozitor as putea zice.
Prima data da bacul, dupa incearca sa gasesti un loc de munca, cat timp inca esti acasa la ai tai, apoi cand totul este asigurat si ai primii bani, cauta o chirie si muta-te de acolo, fara sa zici nimic.

Nu o sa patesti nimic rau, nu o sa te omoare sau ceva in timpul asta, totul tine de mentalitatea ta. Daca tu rezisti si nu bagi in seama ce zic pana atunci, totul este bine. Dupa poti sa faci ce vrei.

Iti urez mult succes! ^_^

| Andreeush a răspuns:

Dacă ești major atunci poți să pleci oricând vrei de acasă.
Cel mai indicat ar fi să îți găsești un loc de muncă pentru a te putea întreține singur.

| Dana2103 a răspuns:

Parerea mea e ca te bati cu morile de vant. Agresiunea grava se plateste cu inchisoare, restul cu amenda. Mergi si cauta ti loc de munca sa ai ocupatie, banii tai etc si vezi dupa daca pleci de acasa. Nu fugi ca dupa pot sa nu te mai primeasca. Parerea mea e ca un loc de munca te ar tine ocupat si departe de casa, pe banii tai.

| xsl1ck a răspuns (pentru Dana2103):

Probabil ca n-are bacul luat daca inca sta pe mainile abuzului

| Dana2103 a răspuns (pentru xsl1ck):

Se poate angaja si fara bac

| xsl1ck a răspuns (pentru Dana2103):

Nu gaseste oriunde. locurile sunt limitate si sansele sunt extrem de mici sa creasca in rang

| Yourfavgirl explică (pentru xsl1ck):

Problema mare e ca nu peste tot ma accepta fara bac, inca nu am dat bacul.
Dar in situatia care sunt ma simt atat de confuz, ca as vrea sa fug si parca ceva ma tot retine, ne-am oprit din a mai vorbi, iar daca situatia se inrautateste nu am ce face decat sa imi iau inima in dinti si sa plec.

| Jidvei a răspuns:

Cel mai trist lucru din povestea ta este faptul ca te complaci cu situatia actuala, de ce ai acceptat si inca mai accepti sa te supuna la violenta fizica si psihica? cu toate ca este tatal tau si probabil in sinea ta il iubesti, depunde plangere la politie si invata sa nu accepti niciodata situatii de acest gen.

| Yourfavgirl explică (pentru Jidvei):

Mi prea teama sa ridic mana sau sa ii zjc ca depun plangere la politie, ca ma joaca in picioare, de aia as vrea sa fug crying

| Jidvei a răspuns (pentru Yourfavgirl):

Cu frica nu faci nimic, restul depinde de tine.