Ce ar trebui sa spui?
MARS! - cam asta...
Ce prieten e ala care are intalniri cu mai multe fete?
Ce om e ala care vrea sa faca asemenea "farse "?
Poate saptamana viitoare va face cu tine o "farsa"...
Mai bine atentioneaza pe fata aia sa se fereasca de el, cum de fapt ar trebui sa faci si tu.
Sincer sa iti spun cu mine nu cred ca o sa ii mearga cu " farse " deoarece mereu i-am zis sa imi zica in fata chiar si sa imi zica " gata o incheiam iubesc pe altcineva ". vreau sa fie sincer. dar na totusi de ce mi-a spus ca s-a vazut cu fetele alea? ca putea sa nu imi zica si sa ma fraiereasca. hmm. oricum mi-a spus ca numai face nimic ca ma iubeste si ca decat sa ma piarda pentru niste bani mai bine inceteaza . [ gen ]. totusi ieri a regretat si mi-a zis de multe ori sa numai plang ca el nu merita...
Eu nu cred ca ceea ce ai scris este adevarat. Nu pot crede nici ca poate exista atata prostie.
El este un om de doi bani. Cum sa prostesti pe cineva sa bage aur in amanet, acest lucru este furt. iar tu daca accepti asa ceva scuze da esti de aceleasi moravuri. mai bine maturizeazate si gasesteti un baiat cu principi sanatoase.
Lasal...asta daca nu vrei sa treci peste eventualele tale principii..asta e doar inceputul "favoruri" din astea o sa iti mai ceara pe viitor...pe scurt daca te simti calcata in picioare nu o face!