| Nynna a întrebat:

Buna TPU as dori sa ma ajutati cu o problema eu am 12 ani iar persoana de care imi place are 17 ani cum sa il fac sa ma placa?
MULTUMESC!
P.S.Sunt fata.

4 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu vreau să te dezamăgesc, însă ai foarte puţine şanse să îi atragi atenţia băiatului respectiv la vârsta ta.

| adinutza_3126 a răspuns:

Pai daca are 17 e mai greu findka bine e si diferenta de varsta stii si lui i plac fetele de varsta lui nu pustoaicele ca tine eu zic sa iti vezi d scoala si daca iti place de cineva intai gandeste-te sa fie d aceeasi sau apropiata varsta succes in cucerirea lui

| BoomBoomToxic a răspuns:

Draga nynna,
Este foarte greu sa faci pe cineva sa te placa.In primul rand daca nu te place nu-l poti obliga sa t placa.eu iti pot zice ca poti sa fi diferita de celelalte fete.da te imbaci mai colorat sa iti faci parul ciudat etc.

| Diana_8956 a răspuns:

Mie nu mi se pare ca varsta lui ar si o problema deoarece fostul meu prieten are 18 ani iar eu 13 si neam inteles super ok cand l-m intrebat ce-i il atrage la mine si cum de a stat cu o fata cu mult mai mica ca el a zis ca ii place lamn ca sunt diferita ca gandesc poate si mai matur decat fetele de varsta lui si ca nu sunt copilaroasa(sper ca te-am ajuatat plz fundita:X)