| AnaBlackVampire a întrebat:

As dori sa ma ajutati cu un sfat big grin
So...As dori sa fac un sport. Insa nu am idee care e mai buntongue Am facut un an jumate innot dar s-a inchis clubul.Innot foarte bine si imi place dar nu stiu daca totusi mai vreau sa continui tot cu asta.
Am avut o masa de ping-pong la care exersam mereu cu cineva si imi placea foarte mult. Apoi din plictiseala am inceput sa joc cu prietenele batminton. Le bateam pe toate asa ca evident mi-a placut tongue
Tocmai s-a terminat Campionatul Mondial de atletism si mi se pareau anumite probe foarte interesante...grele dar interesante. M-am mai gandit sa fac street-dance pentru ca mi se pare cool si frumos big grin

Intrebarea este: Care dintre aceste activitati vi se par mai potrivite? De ce?

Doresc sa fac un sport sau o astfel de activitate pentru a fii cat mai sanatoasa si a cunoaste lume noua big grin Nu pentru ceva serios in viitor tongue

Dati-va cu parerea! Multumesc! Ofer chiar si funda happy

Ps: Nu locuiesc in Romania asa ca nu ma luati cu chestii gen "n-ai unde sa faci aia sau celalta"
Multumesc againwinking

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

Ping pong este foarte frumos si chiar distractiv poti sal prcatici incontinuare baftawinking

1 răspuns:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă locuiești în străinătate mergi la cluburile sportive din zona ta.
Mie îmi plac toate sporturile pe care le-ai făcut, inclusiv street-dance. Sunt fostă sportivă și știu cum este.
Succes!
Pa, pa.