| magicbutterfly_7090 a întrebat:

As dori sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea chestiune, sa-mi spuneti dupa parerea voastra ce ar trebui sa fac. O prietena de-a mea(D) a fost cu un baiat dar in cele din urma s-au despartit ea a tinut foarte mult la el si cred ca inca mai tine de asemenea si el si dupa un timp de la despartire el a dorit sa se impace dar ea nu a mai vrut. Dupa un timp el s-a indragostit de o alta prietena(C) foarte apropiata de D si au fost impreuna un timp. D a aflat ca ei sunt impreuna si s-a certat cu C din cauza lui, s-au impacat dupa un timp cu conditia ca, C se va desparti de baiat, asa a si fost, dar dupa nu prea multa vreme ei s-au combinat din nou! Poate nu ati inteles prea multe.problema e ca acum ele doua sunt certate iar eu sunt la mijloc pentru ca amandoua imi sunt prietene foarte bune, dar D nu mai vrea sa vorbeasca de C.Nu stiu cum sa fac sa le impac vreau sa precizez ca acum C nu mai este cu acel baiat dar D tot nu vrea sa auda de ea.Va rog dati-mi un sfat sa stiu ce pot sa fac pentru ca nu vreau sa ramana asa! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Ceea ce s-a întâmplat între ele este atât de frecvent, şi în general timpul e cel mai bun detectiv. Doar el rezolvă asta.
Singura chestie pe care tu o poţi face este să fii şi cu una, şi cu alta. Nu trebuie să neglijezi niciuna dintre fete doar pentru că ele sunt certate. Ar trebui să încerci să le explici că acel băiat a fost doar un pas greşit al uneia, un hop în jos în relaţia lor. Ar trebui să treacă peste asta, chiar dacă poate D se simte acum trădată de C. Dar C a făcut un pas bun către pace, că s-a despărţit de băiat. D ar trebui să aprecieze asta. Tu nu poţi face altceva decât să-i spui lui C că a greşit când s-a cuplat cu tipul. Trebuia să se gândească prima oară că lui D încă îi plăcea de el. Dacă într-adevăr îi era prietenă, nu ar fi avut voie să facă asta!
Încearcă să ţii linişte în situaţie, poate se vor împăca ele happy

3 răspunsuri:
| adelutza29 a răspuns:

Psi incearca sa le explici ca nu merita sa se certe pentru un baiat.

| asdfghjklasd a răspuns:

Daca D iti cere asta inseamna ca nu iti este o prietena asa bunaoh go on o prietena adevarata nu`ti cere asta. spune`i lui D asa : D daca imi esti prietena vei intelege ca eu nu vreau sa ma cert cu nimeni.si C este prietena mea. trebuie sa intelegi straight face.

| magicbutterfly_7090 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!