Pana acum am citit despre tine. Din punctul de vedere al mamei tale banuiesc, sa stai cu bunica este un risc pentru cresterea ta. Cand erau mai multe persoane care aveau grija de tine, erai mai supravegheata mai sigura! Nici o mama nu-si doreste raul copilului ei si daca ar considera ca vei avea o educatie mai buna in Romania si fara risk nu cred ca nu te-ar trimite inapoi. Deci ea considera ca vei avea un viitor mai bun daca vei ramane in Spania. Ceea ce inclin sa cred la fel. Probabil a venit vremea sa faci si tu un sacrificiu si sa incerci sa te adaptezi la noua lume. Nimeni nu spune ca este usor si lipsit de durere, insa din iubire pentru mama ta macar va trebui sa incerci asta. Si cine stie poate dupa un an dureros urmeaza unul luminos! Si vei invata sa fii iar tu cea vesela.
Eu cred ca ar trebui sa ii atragi atentia intr-un mod, dupa care sa o rogi sa discute cu tine pe tema asta, incearca sa-i explici ca locul tau nu e in Spania ci langa bunica ta, in Romania. iar daca te iubeste cu adevarat si te va intelege te va lasa sa vii din nou in Romania. dupa toata discutia poti folosi proverbul,, daca iubesti pe cineva, elibereaza-l``. sper ca te-am ajutat! mult succes! :*****
Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu mama ta si sa-i spui ce te deranjeza. Poate o poti convinge, sa te lase sa te intorci in tara la bunica ta